www.hesternaaktgeboren.nl

1-op-1 sessie

Een idee zonder plan blijft altijd een vage droom… Dat gaan wij samen veranderen 🎊 In deze sessie maken we van jouw bedrijfsidee een concreet concept zodat dat bedrijf er écht komt.

Een concreet stappenplan, overzicht en een bak aan nieuwe energie zodat je zelf meteen aan de slag kunt gaan met dat toffe bedrijf van je. Ik kan niet wachten om je vooruit te helpen.

Deze 1-op-1 sessie is voor jou als:

✅ je een nieuw tof bedrijfsidee hebt maar je bent compleet overweldigt en daarom loop je vast. Waar moet je beginnen!?

✅ je vast bent gelopen met een al bestaand idee en behoefte hebt aan een frisse wind. Of zeg maar gerust, de ideeëntornado. 

✅ je hebt behoefte aan nieuwe invalshoeken op het gebied van verdienmodellen, je aanbod, online marketing, creatief ontwerp, social media… you name it.  

✅ je aan de hand genomen wilt worden omdat je er zelf niet uitkomt. Je hebt behoefte aan een concreet en overzichtelijk stappenplan om dingen nu écht uit te voeren. I got you!

Hoe deze sessie gaat:

➡️ Op de afgesproken dag en tijd komen we 2 uur lang virtueel samen via Google Meet.

➡️  Voorafgaand ontvang je een vragenlijst die je invult. Zo kan ik me goed voorbereiden en jij alvast nadenken over je vraagstuk.

➡️ De ideeënmachine gaat aan. Get ready for heel veel goede ideeën, invalshoeken, tips & tricks en energie!

➡️ Met ‘The upside down’ methode maken we een concrete tijdlijn voor het uitvoeren van jouw bedrijfsconcept. Zo heb je inzicht én overzicht. 

➡️ Wat er ook uit de sessie komt; je krijgt minstens 3 concrete actiepunten mee dmv de ‘Microdoelen bingo’. Deze stappen voor jouw bedrijfsconcept kun je na afloop zelf meteen oppakken. Beginnen is winnen.

“Ik heb Hesters Ideeënmachine aan het werk gezet om mee te denken over de vraag hoe ik mijn boterham kan verdienen met mijn missie. Met haar hulp kon ik structuur aanbrengen in alle kennis en ideeën die ik zelf al had verzameld. Ze zette haar creatieve brein en kennis in bij het meedenken over productpakketten die ik kan aanbieden en wat dat in financiële zin betekent. Ik ging met nieuwe ideeën, richting, vertrouwen maar vooral veel energie weer naar huis.”

Het resultaat van de 1-op-1 sessie:

Je bedrijfsidee is verandert in een concreet concept. Je hebt nu structuur en een duidelijk stappenplan waar je meteen zelf mee aan de slag kunt. 

✅ Motivatie. Je hebt een (ver)nieuw(d) concept uitgedacht en je ziet de te nemen stappen voor je. Die investering heb je zo weer terugverdiend!

✅ Energie. Je voelt weer waarom je ooit bent of wilt gaan ondernemen. Je hebt zin weer zin om aan de slag te gaan.

✅ Focus. Je gaat naar huis met een duidelijk stappenplan. Stap 1 is klein en kun je vandaag nog zetten!

Investering:

  • intake vragenlijst vooraf
  • 1-op-1 virtuele sessie van 2 uur
  • 349 euro  exclusief btw

    * In 2022 zit ik vol. Vanaf januari kost de sessie 395 euro. Je kunt dit jaar de sessie nog boeken voor de oude prijs. Nadat je hebt geboekt plannen we samen een datum in voor 2023.

Hoi, ik ben Hester en weet precies hoe jij je voelt!

Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën voor mijn toen nog part-time bedrijf maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel ‘ja maars’ en beren op de weg. Dit resulteerde in precies niks, en daar baalde ik dan weer van. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig! Die zocht én kreeg ik. Keihard!

Na een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling viel het kwartje pas echt. Het leven is NU, en doen wat je écht leuk vindt is fantastisch . Het geeft energie, zingeving, plezier en je bouwt aan iets wat helemaal uit jou zelf komt. Toen ik dit eindelijk door had zegde ik resoluut mijn baan op en sprong in het diepe. En here we are!

Ik doe niks liever dan jou helpen en motiveren om te gaan doen wat je écht leuk vindt. Een hoofd en hart vol fire 🔥 dat is wat ik voor iedereen wens. Mijn ideeënmachine staat nooit stil. Tot snel!

Wat anderen zeggen over 1-op-1 sessies

Meer duidelijkheid en een berg nieuwe energie om te starten!

Wat een topper die Hester! Ik zat vast, wilde een bedrijf starten maar wist niet waar ik moest beginnen of hoe ik het moest aanpakken. Zoveel ideeën gingen door mijn hoofd, waardoor er geen structuur was en er ook niets gebeurde. Na mijn 1-op-1 sessie kreeg ik duidelijkheid en een berg nieuwe energie om hier mee verder te gaan. Ze kon me in 2 uur goede structuur geven en laten zien waar te starten. Dit had ik echt nodig. Inmiddels is mijn bedrijf bijna online en klaar om te starten!

Siga Honcoop

Fysiotherapeut & online recovery bij FysioSiga

Hester ziet het grotere geheel

“Wat een perfecte naam voor wat Hester kan! Je gooit er een kwartje en er volgt een golf aan bruikbare ideeën en suggesties. Hester ziet het grotere geheel. Ze leid je niet ongewenst een bepaalde richting in maar luistert naar wat jij belangrijk vindt. Het opent nieuwe, onontdekte deuren die je verder helpen”.

Foppe Smit

3D Visualisator voor architectuur

Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

“Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dank je wel Hester voor het duwtje in de rug.”

Thijs Berkers

Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt.

“Ik heb met Hester een energieke 1 op 1 sessie mogen ervaren. Het mooie is dat Hester dan echt een verlengstuk werd van mijn eigen brein en woorden. Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt. Hoe gaaf is dat! En dan heeft zij ook nog eens de skills om de output grafisch weer te geven waardoor het veel meer gaat leven dan enkel platte tekst.

Verder is Hester iemand die heel goed kan intappen op je brein en feilloos aanvoelt waar de energie vooral heen mag gaan. Echt een aanrader voor mensen die allerlei losse ideeën hebben maar waarbij het echte idee maar niet concreet wordt!”

Bjorn Claassens

Coach Holistic Finance

Van overwhelmed naar overzicht en energie

“Mijn 1-op-1 sessie met ideeënmachine Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

Laura Coppens

Online Kindercoach & Digital Nomad

Are you in en ga je van dat toffe idee eindelijk een concreet plan maken? Boek die 1-op-1!

  • intake vragenlijst vooraf
  • 1-op-1 virtuele sessie van 2 uur
  • 349 euro  exclusief btw


  • * In 2022 zit ik vol. Vanaf januari kost de sessie 395 euro. Je kunt dit jaar de sessie nog boeken voor de oude prijs. Nadat je hebt geboekt plannen we samen een datum in voor 2023.