www.hesternaaktgeboren.nl

connecting • the • dots

1-op-1 sessie

met de ideeën machine 

Ontdek in 1 sessie de Waarom, Wat, Wie & Hoe van jouw idee. We formuleren meteen je grote missie en kijken naar passende verdienmodellen voor jouw bedrijf. Je gaat naar huis met overzicht en energie inclusief 3 concrete stappen waarmee je verder kunt!

Is jouw basis al op orde maar wil je sparren over nieuwe ideeën binnen jouw bedrijf? Ik doe niks liever.

Deze 1-op-1 sessie is voor jou als:

✅ Je een globaal idee hebt voor jouw bedrijf maar niet goed weet waar je moet beginnen

✅Je beseft dat een goede basis nodig is om daarna gericht aan de slag te gaan met jouw bedrijf. Zonder duidelijkheid en focus verlies je onnodig veel tijd en energie.

✅ Je wilt aan de hand genomen worden en met duidelijke stappen de basis van je bedrijf op papier zetten; waarom doe je dit, voor wie en waar ga jij de wereld mee helpen?

✳️ Heb jij jouw basis al op orde, of zelfs een goed lopend bedrijf maar wil je kijken naar andere invalshoeken of verdienmodellen? De 1-op-1 sessie kun je ook inzetten als ideeënmachine brainstorm.  Plan een gratis adviesgesprek in, dan kijk ik mee met je vraag!

Hoe deze sessie gaat:

➡️ Laten we virtueel kennismaken! Plan een gratis adviesgesprek met me in; dan kijken we of we en goede match zijn.

➡️ Daar ga ik natuurlijk vanuit, dus daarna plannen we een virtuele intake. Jij pitcht kort je idee en vertelt waar je uitdagingen zitten. Zo kan ik alvast meedenken.

➡️ We komen op een afgesproken (op dit moment) virtueel samen. De sessie duurt 2 uur, hoe laat spreken we samen af.

➡️ Ik laat mijn Connecting • The • Dots methode los op jouw plan. Hiervoor ga ik je héél veel vragen stellen en je aan het denken zetten.

➡️ We maken vanuit jouw nieuwe basis 3 concrete actiepunten die je na afloop zelf meteen kunt oppakken; beginnen is winnen.

Voor deze sessie is het belangrijk dat je al een globaal idee hebt voor jouw eigen bedrijf. Zo haal je het meeste uit de sessie. Twijfel je of Connecting • The • Dots iets voor je is? Plan dan onderaan de pagina een gratis adviesgesprek in.

Na de 1-op-1 sessie weet je dit:

✅ Je hebt duidelijk op papier staan wat jouw Why is, de reden waarom je elke dag je bed uit komt voor je bedrijf. Je weet Wat je wilt aanbieden en aan Wie en Hoe je dat wilt gaan doen.

✅ Je hebt jouw grote missie geformuleerd.

✅ Je hebt een idee van passende verdienmodellen voor jouw plan.

✅ Je gaat naar huis met nieuwe energie en focus op je plan. Onderaan de pagina kun je reviews lezen van mensen die je voorgingen 🙌

Investering:

  • virtuele intake vooraf (15-30 min)
  • 1-op-1 sessie van 2 uur
  • 495 euro  inclusief btw

Eerst een gratis adviesgesprek?

  • Donderdag- of vrijdagochtend
  • 10:00 – 10:30 uur
  • Jij pitcht je plan & uitdaging, ik geef je eerlijk advies en denk mee over een volgende stap

Benieuwd of Connecting • The • Dots iets voor je is? Plan een gratis adviesgesprek in. Ik hoor graag over jouw idee en waar je tegenaan loopt. Je kunt het gesprek zelf inplannen via de agenda.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Ik weet precies hoe je je voelt!

Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel ‘ja maars’ en beren op de weg. Dit resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig!

En die geef ik jou nu graag. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! En het is mijn droom dat iedereen dat idee achterna gaat. Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan iets van jezelf. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. 

Mijn turning point was het volgen van een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde super veel over mezelf en het online ondernemerschap en besloot het helemaal anders te gaan doen. Ik ging part-time werken, schreef op wat ik nu écht graag wilde en zette die eerste stap.

Met al mijn kennis en ervaring uit de afgelopen jaren ontwikkelde ik de connecting • the • dots methode. Hiermee geven we structuur aan jouw idee en wordt duidelijk wat en waarom je dit wilt. 2 uur lang vol focus op jouw idee en naar huis met een hoofd & hart vol FIRE 🔥. 

Wil je kennismaken door middel van het gratis adviesgesprek? Het enige wat je hoeft te doen is een ochtend in te plannen en me je idee en twijfels te vertellen.

Wat anderen zeggen over 1-op-1 sessies

Meer duidelijkheid en een berg nieuwe energie om te starten!

Wat een topper die Hester! Ik zat vast, wilde een bedrijf starten maar wist niet waar ik moest beginnen of hoe ik het moest aanpakken. Zoveel ideeën gingen door mijn hoofd, waardoor er geen structuur was en er ook niets gebeurde. Na mijn 1-op-1 sessie kreeg ik duidelijkheid en een berg nieuwe energie om hier mee verder te gaan. Ze kon me in 2 uur goede structuur geven en laten zien waar te starten. Dit had ik echt nodig. Inmiddels is mijn bedrijf bijna online en klaar om te starten!

Siga Honcoop

Fysiotherapeut & online recovery bij FysioSiga

Hester ziet het grotere geheel

“Wat een perfecte naam voor wat Hester kan! Je gooit er een kwartje en er volgt een golf aan bruikbare ideeën en suggesties. Hester ziet het grotere geheel. Ze leid je niet ongewenst een bepaalde richting in maar luistert naar wat jij belangrijk vindt. Het opent nieuwe, onontdekte deuren die je verder helpen”.

Foppe Smit

3D Visualisator voor architectuur

Hoe kan ik geld verdienen met mijn missie?

“Ik heb Hesters Ideeënmachine aan het werk gezet om mee te denken over de vraag hoe ik mijn boterham kan verdienen met mijn missie; het nooit verloren laten gaat van levensverhalen. Met haar hulp en methode kon ik mij focussen op de grote lijnen en structuur aanbrengen in de grote hoeveelheid kennis en ideeën die ik zelf al had verzameld. Hester zette haar creatieve brein en kennis in bij het meedenken over de productpakketten en add-ons die ik kan aanbieden en wat dat in financiële zin betekent. Ik ging met nieuwe ideeën, richting, vertrouwen maar vooral veel energie weer naar huis.”

Jola Prinsen

Levensverhalen

Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

“Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dank je wel Hester voor het duwtje in de rug.”

Thijs Berkers

Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt.

“Ik heb met Hester een energieke 1 op 1 sessie mogen ervaren. Het mooie is dat Hester dan echt een verlengstuk werd van mijn eigen brein en woorden. Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt. Hoe gaaf is dat! En dan heeft zij ook nog eens de skills om de output grafisch weer te geven waardoor het veel meer gaat leven dan enkel platte tekst.

Verder is Hester iemand die heel goed kan intappen op je brein en feilloos aanvoelt waar de energie vooral heen mag gaan. Echt een aanrader voor mensen die allerlei losse ideeën hebben maar waarbij het echte idee maar niet concreet wordt!”

Bjorn Claassens

Coach Holistic Finance

Van overwhelmed naar overzicht en energie

“Mijn 1-op-1 sessie met ideeënmachine Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

Laura Coppens

Online Kindercoach & Digital Nomad