Hoe lang al is de kwaliteit van jouw werk velen malen beter dan dat wat je online laat zien? Laat je huisstijl vóór je werken!

1994 belde. Ze willen graag hun logo terug.

Jij bent supergoed in je vak. Klanten beamen dat! Maar wel pas ná jullie samenwerking. Je talent is nu nog niet niet te zien en voelen in je huisstijl.

Waar je ooit mee startte voldoet nu niet meer. Je ziet concurrenten vernieuwen en aanhaken op de nieuwste visuele en marketing trends. Jouw logo is verouderd en ook je marketing komt uit ver vervlogen tijden. Help!

Je bent zelf de beroerdste niet dus bent lekker aan de slag gegaan met je huisstijl. Met Word & Canva. Alleen heb je nu een bonte verzameling aan visuele uitingen en ben je niet zo herkenbaar en consistent als je concullega’s. 

Je vind je eigen communicatie verwarrend. Maar, klant vind dat ook… Je doet nu maar wat omdat je geen duidelijke strategie hebt.

Je mailbox blijft leger dan je zou willen, en de aanvragen uit. Je bent zo goed in wat je doet, maar straal je wel betrouwbaarheid en geloofwaardigheid uit in je communicatie naar buiten?

Je wilt je klanten overtuigen met het hoofd en raken in het hart. Door middel van je logo & huisstijl, tone of voice, je aanwezigheid op Social Media… Is dat bij jou al in orde?

Hoe lang blijf je nog zelf aanklooien in Canva?

❌ Jij bent geen huismoeder met een hobby. Of een bedrijfje. Je runt een BEDRIJF, vriendin!

Je bent minstens zo goed, is het niet BETER dan je concurrent. Maar dat straal je nu niet uit.

Je bent klaar met knutselen en aanklooien, het is tijd voor PROFESSIONALITEIT! 

Je weet dat je wacht op het juiste MOMENT, maar ook dat dat nooit vanzelf komt.

In nog geen maand tijd kun je nieuwe klanten en fans aantrekken met jouw vernieuwde huisstijl. 

Zodra jouw uitingen authentiek en persoonlijk zijn, komen klanten naar jou toe in plaats van naar de concurrent. Wees geen beige eenheidsworst met een Canva logo. Goede branding laat iedereen zien en voelen dat jij de beste/snelste/goedkoopste bent in je branche.

Ik help je om die eerste indruk onuitwisbaar te maken. Op basis van jouw uitstraling maakt een klant al een beslissing zonder dat je ze ooit gesproken hebt. Zorg dat het beeld wat je laat zien ook klopt met wat je aanbiedt. 

Jij wordt een fijn merk om van te kopen en om mee geassocieerd te worden. Bestaande klanten loyaal blijven en nieuwe klanten willen erbij horen. 

Jouw aanbod staat als een huis. Mensen kopen als het totaalplaatje klopt. We zorgen er samen voor dat je visuals je vibe matchen. Als een sterrenrestaurant Comic Sans gebruikt op de menukaart: REN!

Samen zorgen we ervoor dat jouw uitstraling 100% bij jou past. Elke dag met plezier in en aan je bedrijf werken: Jouw bedrijf, jouw regels. Vette visuals & shinende socials!

Laat je huisstijl vóór je werken in plaats van dat ‘ie tegen je werkt.

Samen jouw huisstijl naar een 2023 tillen? Plan hier dan zelf jouw kennismaking in. Ik geef altijd eerlijk advies en een volgende stap. Of dat nu bij mij is of bij iemand anders.

Kies zelf een beschikbare dag een tijd. De kennismaking duurt max 30 minuten en vindt plaats via Zoom. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Uit respect voor elkaars tijd is het fijn als je je voorbereid: waar loop je nu tegenaan met je huidige stijl en wat zou je willen bereiken?

Hoi, ik ben Hester en ik geef jouw bedrijf visuele aantrekkingskracht 

Als jouw merk bij de doelgroep meer opvalt dan dat van de concurrent, dan levert je dat meer klanten en dus meer omzet op! Ik ga AAN van mensen met passie voor hun vak. Of je nu modeltreinen bouwt of aan het roer staat van een multinational: als je doet wat je écht leuk vindt dan word je leven leuker en daarmee de wereld een stukje mooier.

Een hoofd en hart vol vuur 🔥 Dát is wat ik voor iedere ondernemers toewens. Mijn ideeënmachine staat nooit stil en ik help jou graag om je bedrijf visueel en strategisch op de kaart te zetten.

Deze klanten mocht ik al versieren ☺

en dit is hoe ze de samenwerking vonden

“De samenwerking met Hester verliep altijd erg gesmeerd. Ze is heel toegankelijk, goed bereikbaar en erg prettig in de communicatie. Er werd goed naar ons geluisterd, waardoor er uiteindelijk een huisstijl ontstond die perfect passend is voor onze onderneming.

We zijn inmiddels in het bezit van een prachtig logo en fijne bruikbare social media templates die heel praktisch zijn om te gebruiken in Canva.

Daarbij heeft Hester met haar creatieve brein een model ontwikkelt wat onze integrale visie weergeeft. Uit ons hoofd en op papier!

Kim & Mieke

vitaliteitscoaches

“Je kiest voor samenwerking met Hester als je belang hecht aan kwaliteit, het vermogen om jouw wensen visueel uit te drukken en bovenal als je op zoek bent naar instant good & energieke vibes.

Hester is een heel fijn persoon om mee samen te werken. En het allerbelangrijkste: ze levert! Dubbele win!”​

Rebecca Heye

Chief Happiness Consulting

“Hester heeft heel veel geduld en weet altijd iets moois te maken van mijn cryptische omschrijvingen.

Als je een logo of huisstijl wilt laten maken beveel ik haar zeker aan, ook als je wilt leren hoe je jouw huisstijl zelf kunt bijhouden!”

Siga Honcoop

FysioSiga, online rugtraining

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de mini make-over?

Gemiddeld 4 weken, afhankelijk van je eigen tijd en beschikbaarheid. In overleg plannen we de kick-off en vanaf daar gaan we samen gas geven!

Wat wordt er allemaal opgeleverd?
  • Een logo en sublogo in jpg, png, pdf en eps formaat. Voor alles wat je online en offline wilt doen heb jij de juiste formaten.
  • Een brandsheet als pdf waarop het logo, de gekozen lettertypes en alle kleurcodes van jouw kleurpalet staan. Zo weet je hoe je dit alles wel en vooral ook niet kunt gebruiken.
  • 3 Instagram templates voor op je feed, 3 templates voor in je stories en een profielafbeelding. Deze templates kun je zelf hergebruiken in Canva.
  • Wil je iets laten drukken? Dan zoek ik de beste deal voor je uit.
Voor wie is dit traject geschikt?

Voor ondernemers die heel goed weten wat hun why, how en what is. Jij hebt al een huisstijl maar het past niet meer bij wat je nu doet. Zonde! 

Dit traject is voor jou als je na vallen en opstaan nu écht doet waar je hart van ik de fik vliegt. En het is tijd de wereld dat ziet en voelt. Ik kan niet wachten dit voor jou visueel te maken.

Wat moet ik zelf allemaal doen in dit traject?

Tijd maken en commitment geven. Ik doe het meeste werk, maar dat kan niet zonder jouw belangrijke input!

Zelf maak je tijd voor de in te vullen vragenlijst vooraf (20 min) en de kennismakingssessie (45 min). Je draagt bij aan ons gezamenlijke Pinterestbord en geeft reactie en feedback op ontwerpen. Dit mag kort en bonding per mail, maar ook via een (video)call.

Ik ben op werkdagen bereikbaar voor jou. Je mag me alles vragen wat je wilt, ik geef altijd eerlijk advies.

Wat is het verschil met het Branding Compleet pakket?

Het Branding Compleet pakket heeft een aantal extra items die je bij de mini make-over niet krijgt:

  • Een virtuele sessie om jouw merkverhaal in kaart te brengen
  • Een Social Media Strategie sessie om de doelen en contentpijlers van jouw Instagram kanaal vast te stellen
  • Een Social Media template pakket zodat je helemaal in je nieuwe stijl online kunt gaan
  • Je mag 2 huisstijl items naar keuze uit laten werken in je nieuwe stijl. Denk hierbij aan visitekaartjes, nieuwsbrief of de cover van je Ebook.
  • Je ontvangt ipv een brandsheet een compleet brandbook met daarin alle regels omtrent jouw merk en social media
Kan ik dit traject ook op afstand virtueel doen?

Jazeker! Sterker nog, dit traject is geheel virtueel. Zelf ben ik ook regelmatig buiten de deur of in het buitenland. Al het contact kan per mail en per (video)call. Wil je graag live koffiedrinken? Dan kan dat in CoffeeLab Breda waar ik een werkplek heb. 

Ik heb de investering nog niet, wat nu?

Heb je deze écht niet of vind je het spannend om te investeren?
Want dat snap ik heel goed!

Daarom is het mogelijk om in 2 termijnen van 600 euro te betalen.
Één termijn voor aanvang, de tweede termijn bij oplevering.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. In twee gelijke termijnen van 600 euro. De eerste termijn betaal je vooraf, de tweede bij oplevering.

Mijn vraag staat er niet tussen, Hes!

Da minde gij nie!?
Mail me snel op hallo@hesternaaktgeboren.nl of stuur me een DM op instagram via @hester.online

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen met twijfelen is nog nooit huisstijl gemaakt en virtueel kennismaken kost niks!