orde in de chaos

1 op 1 sparren over jouw idee met de #koffiemachine 

Samen nemen we jouw idee en bijbehorende chaos onder de loep en maken er een concreet plan van. Je gaat naar huis met vernieuwde energie en 3 concrete stappen waarmee je verder kunt!

Wat gaan we doen:

15 min virtuele intake vooraf; waar loop je tegenaan?
Dit vrijblijvende kennismakingskwartiertje kun je altijd met me inplannen, of je daarna voor de #koffiemachine gaat mag je helemaal zelf weten.

 

 • Indien YES; we komen live of virtueel samen
 • In een sessie van 2 uur nemen we alles onder de loep
 • We scheppen orde in de chaos en zetten alles op een rijtje
 • Ik stel je 1001 vragen, er is #koffie
 • Schieten onderweg wat beren af 🐻🔫
 • Maken concrete doelstellingen en stapjes die je na die 2 uur meteen zelf kunt gaan zetten.

Resultaat:

Nieuwe energie en focus op jouw plan. Zie de reviews hieronder 🙌
Als je in plaats van vastlopen niet kunt wachten om weer te starten, dan is mijn missie geslaagd!

  Investering:

  • 15 min intake
  • 1 op 1 sessie van 2 uur
  • €249 199 euro (incl. btw)

  Stuur me en mailtje of DM of een kennismakingskwartiertje in te plannen. Ik stuur je een link via Zoom of Google Meet om kennis te maken. Ik hoor graag waar je tegenaan loopt en of ik je kan helpen. Je zit nergens aan vast.

  Zij kwamen al op de #koffie:

  Meer duidelijkheid en een berg nieuwe energie om te starten!

  Wat een topper die Hester! Ik zat vast, wilde een bedrijf starten maar wist niet waar ik moest beginnen of hoe ik het moest aanpakken. Zoveel ideeën gingen door mijn hoofd, waardoor er geen structuur was en er ook niets gebeurde. Na mijn brainstormsessie met de #koffiemachine, kreeg ik duidelijkheid en een berg nieuwe energie om hier mee verder te gaan. Ze kon me in 2 uur goede structuur geven en laten zien waar te starten. Dit had ik echt nodig. Inmiddels is mijn bedrijf bijna online en klaar om te starten!

  Siga Honcoop

  Fysiotherapeut & online recovery lessen

  Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

  “Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dank je wel Hester voor het duwtje in de rug.”

  Thijs Berkers

  Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

  Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt.

  “Ik heb met Hester een energieke 1 op 1 sessie mogen ervaren. Het mooie is dat Hester dan echt een verlengstuk werd van mijn eigen brein en woorden. Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt. Hoe gaaf is dat! En dan heeft zij ook nog eens de skills om de output grafisch weer te geven waardoor het veel meer gaat leven dan enkel platte tekst.

  Verder is Hester iemand die heel goed kan intappen op je brein en feilloos aanvoelt waar de energie vooral heen mag gaan. Echt een aanrader voor mensen die allerlei losse ideeën hebben maar waarbij het echte idee maar niet concreet wordt!”

  Bjorn Claassens

  Coach Holistic Finance

  Hoe kan ik geld verdienen met mijn missie?

  “Ik heb Hesters Ideeënmachine aan het werk gezet om mee te denken over de vraag hoe ik mijn boterham kan verdienen met mijn missie; het nooit verloren laten gaat van levensverhalen. Met haar hulp en methode kon ik mij focussen op de grote lijnen en structuur aanbrengen in de grote hoeveelheid kennis en ideeën die ik zelf al had verzameld. Hester zette haar creatieve brein en kennis in bij het meedenken over de productpakketten en add-ons die ik kan aanbieden en wat dat in financiële zin betekent. Ik ging met nieuwe ideeën, richting, vertrouwen maar vooral veel energie weer naar huis.”

  Jola Prinsen

  Levensverhalen

  Van overwhelmed naar overzicht en energie

  “Mijn #koffiemachine sessie met ideeënmachine Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

  Laura Coppens

  Online Kindercoach & Digital Nomad

  Waarom ik graag 1 op 1 werk

  Omdat er niks aanstekelijker is dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! Ik riep altijd ‘als brainstormen een baan was dan zou ik hem nemen’ dus creëerde ik hem zelf.

  Als ideeënmachine gaat mijn brein meteen aan in dit soort gesprekken. En daarbij luister en kijk ik graag naar jouw chaos. Samen kom je altijd verder en soms heb je gewoon nét even een ander perspectief nodig!

  Stuur me een mailtje of DM via @ideeenmachine. Dan kunnen we samen kijken of we een match zijn en aan de #koffie kunnen met jouw idee!