pixel

Over de ideeën- machine

iHoi, ik ben Hester aka de ideeënmachine. Als klein meisje kon ik al uren zoet tekenen en knutselen, wat later resulteerde in een creatieve communicatie studie en een carrière in de multimedia.

Op mijn 18e startte ik als freelancer onder de naam BORNNAKED (jep, mijn achternaam is Naaktgeboren en draag hem met trots). Ik ZZPde hier en daar wat, woonde een tijdje in Madrid, werkte bij verschillende werkgevers, startte een poster webshop en creatieve samenwerkingen met mijn zusje en kwam uitendelijk weer op Bredase bodem terecht. 

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam in het creatieve vak en ben naast de ideeënmachine ook parttime verbonden aan Buro BRAND als Art Director en trainer op het gebied van visuele communicatie. 

Ik had altijd zoveel ideeën voor anderen, gek werd ik er van! Maar wist niet goed wat ik nu zélf wilde. Tot een vriend zei dat ik juist MET al die ideeën iets tofs voor mezelf moest gaan doen; de ideeënmachine werd geboren!

Mijn missie? Van elke Nederlander een ideeënmachine maken. Ik geloof namelijk dat als je jouw creatief vermogen kent én inzet je leven leuker, en de wereld een stuk mooier wordt.

Met 1 op 1 sparsessies -de #koffiemachine- help ik nu mensen met een tof (bedrijfs)idee uit de chaos naar een concreet plan met bijbehorende acties. Zo kan ik al mijn ideeën lekker bij anderen droppen zodat zij ermee kunnen shinen!

Met mijn online cursus de Anti-beren op de weg-Bootcamp wil ik mensen laten inzien dat je leven een stuk chiller is als je meer schijt, en minder beren op de weg hebt. Want ooit stond ik precies waar jij nu misschien ook tegenaan loopt met je idee!

Heb je een vraag, wil je sparren of meedoen aan een cursus, mail of DM me. Ik vind niks leuker dan horen over jouw gave idee!

Adios en namasté, Hester

De deuren van de Anti-beren op de weg-Bootcamp zijn open!

In deze cursus help ik mensen met een gaaf idee bij het afschieten van hun beren op de weg 🐻🔫  zodat ze daadwerkelijk gaan starten met hun plan!

Ben je er klaar voor? Doe mee! 

Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

“Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dank je wel Hester voor het duwtje in de rug.”

Thijs Berkers

Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

Van chaos naar overzicht

“Mijn Ideeënmachine sessie bij Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

Laura Coppens

Online Kindercoach & Digital Nomad