www.hesternaaktgeboren.nl

Hoi, ik ben Hester!

Hoi, ik ben Hester aka de ideeënmachine. Op schrikkeldag in 1988 werd in geboren in een klein dorpje in de Hoeksche Waard. Als klein meisje kon ik al uren zoet tekenen en knutselen, wat later resulteerde in mijn droombaan in de creatieve sector.

Samen met mijn jongere zusje -we runnen inmiddels samen een webshop– had ik een super fijne jeugd, glansrijke korfbal carrière (😜) en pittige discussies op de lokale kerkclub. Op de middelbare school was ik gek van het magazine Avantgarde en vroeg me af; wat moet ik doen om later zelf bij zo’n magazine te werken? In de colofon zag ik iets staan over vormgeving en Art Direction en besloot toen; dit is het. Ik word Art Director.

Ik koos voor de studie Communication & Multimedia Design en verhuisde in het 1e jaar van mijn studie naar Breda om mezelf en ‘de grote stad’ te ontdekken. Op mijn 20e besloot ik om als grafisch ontwerper te gaan freelancen onder de naam BORNNAKED (jep, mijn achternaam is Naaktgeboren en draag hem met trots). Hierdoor kon ik tijdens mijn studie grafisch bijklussen bij een kennis van mijn toenmalige schoonmoeder. Fun fact; deze kennis werd jaren later weer mijn werkgever en werd ik daadwerkelijk Art Director. 

Inmiddels ben ik 34 en al heel wat jaren werkzaam in het creatieve vak. Ik heb altijd 1001 ideeën in mijn hoofd; concepten, bedrijven, ontwerpen, dromen, plannen… dit is waarom dit vak me zo goed past en ik het zo leuk vind.

Maar ook met heel leuk werk waar je goed in bent kun je een burn-out krijgen. Iets wat mij overkwam op mijn 27e. Ik had het niet zien aankomen, maar op een dag kón ik simpelweg niet meer. Dit was een enorm keerpunt in mijn leven en besloot voor het eerst te kijken en luisteren naar wat ik zelf wilde. Waar kreeg ik nu energie van en waarvan niet?

Ik versleet een aantal psychologen, deed de jaaropleiding van 365 dagen succesvol, ging het spirituele pad op van yoga tot aan edelstenen opladen in de volle maan… Leerde over de Law of Attraction bij Kim Munnecom, ging veel lezen en leren over online marketing maar ook over crypto en beleggen en rolde zo in het business coaching traject van Tineke Zwart. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in Human Design (Manifesting Generator hier 🙋‍♀️) en verslind alles van Dr. Joe Dispenza.

Deze tijd ging niet zonder slag of stoot. Ik besefte dat ik altijd al mijn creatieve energie en tijd aan anderen gaf, maar wat wilde ik nu eigenlijk zelf? Het voelde alsof het my time to shine was, maar had geen idee hoe. Maar eigenlijk lag het al die tijd al voor mijn neus. Ik zag het zelf alleen niet.

Als een boer met kiespijn een Wim Hof-stijl ijsbad in met 365

Je kunt ook beginnen met ondernemen náást je baan, echt!

Tot een vriend die ik ontmoette in een coachingstraject (als je dit leest, mijn dank is groot) zei dat ik juist mét al die energie en ideeën voor anderen iets moois voor mezelf mocht gaan doen; De ideeënmachine werd geboren!

Mijn grote missie? Dat iedereen in Nederland nou eens gaat doen wat ‘ie écht leuk vindt. Ik geloof namelijk heilig dat als je jouw creatief vermogen kent én inzet je leven leuker, en de wereld mooier wordt.

Nu help ik mensen om van hun gave ideeën een kant-en-klaar bedrijf te maken. Of je nu aan de start van het ondernemersavontuur staat of mij als frisse wind door je huidige aanbod wilt laten razen; I’m here for it! De energie van mensen met een passie is zó aanstekelijk en mijn ideeënmachine draait meteen op volle toeren; ik wil en kan je helpen!

Heb jij een tof idee en weet je niet waar te beginnen? Stuur me een mail, DM of plan vrijblijvend een gratis adviesgesprek met me in. Ik vind het super om van je te horen.

Random facts:

  • Heb een rode kater die Joep heet
  • Eet graag pannenkoeken met ketchup
  • Woonde een tijdje in Málaga & Madrid
  • Dans graag Cubaanse salsa
  • Zoek een mooie plek voor mijn boshutje
  • Heb zwemclub #devrijevisjes opgericht waarmee we in de winter elke zondag een koud meertje in duiken in Breda
  • Klus met 5 vrienden aan een Marktplaats sloep en leg deze ongoing soapserie vast op instastories onder ‘Koop een boot werk je dood’