pixel

Hoi, ik ben Hester!

Hoi, ik ben Hester aka de ideeënmachine. Als klein meisje kon ik al uren zoet tekenen en knutselen, wat later resulteerde in een creatieve communicatie studie en een carrière in de multimedia.

Op mijn 18e startte ik als freelance grafisch ontwerper onder de naam BORNNAKED (jep, mijn achternaam is Naaktgeboren en draag hem met trots). Ik ZZP-de voor verschillende opdrachtgevers, werkte voor diverse werkgevers, startte een poster webshop een creatieve samenwerking met mijn zusje en kwam uiteindelijk weer op Bredase bodem terecht.

Inmiddels ben ik 33 en al meer dan 15 jaar werkzaam in het creatieve vak. Naast De ideeënmachine werk ik ook als Art Director en trainer op het gebied van visuele communicatie bij Buro BRAND. 

Ik had en heb altijd zoveel ideeën voor anderen… klanten, vrienden, mensen die ik sprak; gek werd ik er van! 

 

Ik wist alleen niet goed wat ik nu nog voor mezélf wilde. Tot een vriend die ik ontmoette in een coachingstraject zei dat ik juist MET al die ideeën iets moois voor anderen mocht gaan doen; De ideeënmachine werd geboren!

 

Mijn missie? Dat elke Nederlander z’n toffe ideeën achterna gaat. Ik geloof namelijk dat als je jouw creatief vermogen kent én inzet je leven leuker, en de wereld mooier wordt. 

 

Nu help ik mensen met een tof bedrijfsidee met het zetten van die eerste mentale stap om te beginnen, tot aan het strategisch en grafisch uitwerken van het complete concept.

Ik vind niks leuker dan horen over jouw idee dus stuur me een mail, DM of plan vrijblijvend een gratis adviesgesprek met me in. Tot snel!

Random facts:

  • Ben geboren op schrikkeldag
  • Heb een rode kater die Joep heet
  • Eet graag pannenkoeken met ketchup
  • Woonde een tijdje in Málaga & Madrid
  • Dans graag Cubaanse salsa
  • Heb een keer klem gezeten tussen de schuifdeur van de Albert Heijn
  • Heb zwemclub #devrijevisjes opgericht waarmee we in de winter elke zondag een koud meertje in duiken in Breda
  • Klus met 5 vrienden aan een Marktplaats sloep en leg deze ongoing soapserie vast op instastories onder ‘Koop een boot werk je dood’