Hoe staat het met jouw merk? Jep, ook een ‘gewoon bedrijf’ is een merk! Doe de gratis Bornnaked Branding Check en zie hoe je ervoor staat.

Brandig is zoveel meer dan een logo en nieuwsbrief in dezelfde kleur. Twijfel je naar hoe het met jouw merkidentiteit staat? Download de gratis checklist en vink meteen aan!

.

Na het lezen van het E-book weet jij:

✅ waarom het belangrijk is om je HELL YES te volgen

✅ wat het verschil is tussen waarde hechten aan de mening van een ander, of je leven erdoor laten bepalen

✅ dat er twee opties zijn in het leven en in je business; je wint, of je leert

✅ waarom het belangrijk is dat je jouw plan uitvoert, ook als het al 100x gedaan is door iemand anders

Hoi, ik ben Hester en weet precies hoe jij je voelt. Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat.

Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën voor mijn toen nog part-time bedrijf maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel ‘ja maars’ en beren op de weg. Dit resulteerde in precies niks, en daar baalde ik dan weer van. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig! Die zocht én kreeg ik. Keihard!

Na een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling viel het kwartje pas echt. Het leven is NU, en doen wat je écht leuk vindt is fantastisch . Het geeft energie, zingeving, plezier en je bouwt aan iets wat helemaal uit jou zelf komt. Toen ik dit eindelijk door had zegde ik resoluut mijn baan op en sprong in het diepe. En here we are!

Ik doe niks liever dan jou helpen en motiveren om te gaan doen wat je écht leuk vindt. Een hoofd en hart vol fire 🔥 dat is wat ik voor iedereen wens. Mijn ideeënmachine staat nooit stil. Tot snel!