www.hesternaaktgeboren.nl

Plan een gratis adviesgesprek

Je bent hier omdat je de Ikigai cursus hebt gevolgd of omdat je even wilt kennismaken om te zien of de 1-op-1 sessie of het (G)AAN! traject iets voor jou is, tof!

Het adviesgesprek wat je nu inplant is gratis en helemaal vrijblijvend. Je kunt zelf een vrije werkdag uitzoeken in de agenda. Jij pitch je probleem of idee, en ik geef je eerlijk advies en tips. Ik kijk er naar uit!

 

 • Op beschikbare werkdagen (grijs)
 • 10:00 – 10:30 uur via Google Meet
 • Per mail ontvang je de bevestiging en link
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Heb jij een tof bedrijfsidee en herken je jezelf in het volgende?

➡️ Je loopt al eeuwen met een gaaf bedrijfsidee in je hoofd, maar het is alleen maar bij fantaseren gebleven.

➡️ Je weet globaal wat je wilt maar je bent overweldigt. Voor je gevoel moet je 1001 dingen doen waardoor je de eerste stap niet kunt of durft te zetten.

➡️ Je hebt behoefte aan structuur! Een duidelijk stappenplan met een doel nodig, iemand die je aanmoedigt en tips & tricks geeft en een schop onder je kont. I’m here for it!

Hoe fijn zou het zijn als:

✅ Je straks van jouw idee een écht bedrijf hebt gemaakt? Dit kan ook naast je baan zijn natuurlijk, als je het maar tijd en aandacht geeft.

✅ Je stap voor stap jouw ondernemersdroom werkelijkheid gaat zien worden?

✅ Je kunt gaan doen wat je écht leuk vindt en daar ook geld mee kunt verdienen?

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat de volgende stap is voor jouw bedrijfsidee!

  ✅ Je hebt meteen een keer geoefend met het hardop delen van je plan met iemand anders. Spannend maar nuttig!

  ✅ Je krijgt tips en eerlijk advies over welke stap je nu mag zetten om jouw idee verder uit te werken.

  ✅ Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik wil graag dat je gaat doen wat je écht leuk vindt. Of dat nu met mij is, met iemand anders of in je uppie. 

   Ik weet precies hoe je je voelt

   Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig!

   En die geef ik jou ook graag. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! En het is mijn droom dat iedereen dat idee achterna gaat. Het turning point was het volgen van een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde super veel over mezelf en het online ondernemerschap en besloot het helemaal anders te gaan doen. Ik ging part-time werken, schreef op wat ik nu écht graag wilde en zette die eerste stap.

   Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan iets van jezelf. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. Om je de struggle die ik zelf doormaakte te besparen heb ik al mijn geleerde lessen gebundeld in het aanbod van De ideeënmachine.

   Wat anderen zeggen:

   Meer duidelijkheid en een berg nieuwe energie om te starten!

   Wat een topper die Hester! Ik zat vast, wilde een bedrijf starten maar wist niet waar ik moest beginnen of hoe ik het moest aanpakken. Zoveel ideeën gingen door mijn hoofd, waardoor er geen structuur was en er ook niets gebeurde. Na mijn brainstormsessie met de #koffiemachine, kreeg ik duidelijkheid en een berg nieuwe energie om hier mee verder te gaan. Ze kon me in 2 uur goede structuur geven en laten zien waar te starten. Dit had ik echt nodig. Inmiddels is mijn bedrijf bijna online en klaar om te starten!

   Siga Honcoop

   Fysiotherapeut & online recovery bij FysioSiga

   Hester ziet het grotere geheel

   “Wat een perfecte naam voor wat Hester kan! Je gooit er een kwartje en er volgt een golf aan bruikbare ideeën en suggesties. Hester ziet het grotere geheel. Ze leid je niet ongewenst een bepaalde richting in maar luistert naar wat jij belangrijk vindt. Het opent nieuwe, onontdekte deuren die je verder helpen”.

   Foppe Smit

   3D Visualisator voor architectuur

   Hoe kan ik geld verdienen met mijn missie?

   “Ik heb Hesters Ideeënmachine aan het werk gezet om mee te denken over de vraag hoe ik mijn boterham kan verdienen met mijn missie; het nooit verloren laten gaat van levensverhalen. Met haar hulp en methode kon ik mij focussen op de grote lijnen en structuur aanbrengen in de grote hoeveelheid kennis en ideeën die ik zelf al had verzameld. Hester zette haar creatieve brein en kennis in bij het meedenken over de productpakketten en add-ons die ik kan aanbieden en wat dat in financiële zin betekent. Ik ging met nieuwe ideeën, richting, vertrouwen maar vooral veel energie weer naar huis.”

   Jola Prinsen

   Levensverhalen

   Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

   “Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dank je wel Hester voor het duwtje in de rug.”

   Thijs Berkers

   Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

   Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt.

   “Ik heb met Hester een energieke 1 op 1 sessie mogen ervaren. Het mooie is dat Hester dan echt een verlengstuk werd van mijn eigen brein en woorden. Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt. Hoe gaaf is dat! En dan heeft zij ook nog eens de skills om de output grafisch weer te geven waardoor het veel meer gaat leven dan enkel platte tekst.

   Verder is Hester iemand die heel goed kan intappen op je brein en feilloos aanvoelt waar de energie vooral heen mag gaan. Echt een aanrader voor mensen die allerlei losse ideeën hebben maar waarbij het echte idee maar niet concreet wordt!”

   Bjorn Claassens

   Coach Holistic Finance

   Van overwhelmed naar overzicht en energie

   “Mijn #koffiemachine sessie met ideeënmachine Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

   Laura Coppens

   Online Kindercoach & Digital Nomad