www.hesternaaktgeboren.nl

Plan hier zelf jouw  adviesgesprek →

Je bent hier omdat je laatst de Ikigai-cursus hebt gevolgd of omdat je wilt ontdekken of de 1-op-1-sessie of het brandingtraject bij jouw vraag past. 

Kies zelf een beschikbare dag en tijd waarop we elkaar zien en spreken. Het adviesgesprek duurt max 30 minuten en vindt plaats via Zoom. Het gesprek is gratis en vrijblijvend, maar zorg wel dat je voorbereid bent: waar loop je tegenaan en hoe zou ik je kunnen helpen? Tot snel!

Heb jij een tof bedrijfsidee en herken je jezelf in het volgende?

➡️ Je loopt al eeuwen met een gaaf bedrijfsidee rond, maar het is tot nu toe bij fantaseren gebleven.

➡️ Je weet globaal wat je wilt, maar je bent overweldigd. Voor je gevoel moet je 1001 dingen doen waardoor je de eerste stap niet kunt of durft te zetten.

➡️ Je hebt behoefte aan structuur! Een duidelijk stappenplan met een doel nodig, iemand die je aanmoedigt en tips & tricks geeft en een schop onder je kont. I’m here for it 🙋‍♀️

Heb jij een tof bedrijfsidee en herken je jezelf in het volgende?

✅ Je straks van jouw idee een écht bedrijf hebt gemaakt? Dit kan ook naast je baan zijn natuurlijk, als je het maar tijd en aandacht geeft.

✅ Je stap voor stap jouw ondernemersdroom werkelijkheid gaat zien worden?

✅ Je kunt gaan doen wat je écht leuk vindt en daar ook geld mee kunt verdienen?

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat de volgende stap is voor jouw bedrijfsidee!

✅ Je hebt meteen een keer geoefend met het hardop delen van je plan met iemand anders. Spannend maar nuttig!

✅ Je krijgt tips en eerlijk advies over welke stap je nu mag zetten om jouw idee verder uit te werken.

✅ Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik wil graag dat je gaat doen wat je écht leuk vindt. Of dat nu met mij is, met iemand anders of in je uppie. 

Ik weet precies hoe je je voelt. Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat.

Ik had zoveel ideeën, maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig!

En die geef ik jou ook graag. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! En het is mijn droom dat iedereen dat idee achterna gaat. Het keerpunt was het volgen van een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde superveel over mezelf en het online ondernemerschap en besloot het helemaal anders te gaan doen. Ik ging parttime werken, schreef op wat ik nu écht graag wilde en zette die eerste stap.

Doen wat je écht leuk vindt, is fantastisch en ik help je graag onderweg. 

Wat anderen zeggen over BORNNAKED:

Meer duidelijkheid en een berg nieuwe energie om te starten!

Wat een topper die Hester! Ik zat vast, wilde een bedrijf starten, maar wist niet waar ik moest beginnen of hoe ik het moest aanpakken. Zoveel ideeën gingen door mijn hoofd, waardoor er geen structuur was en er ook niets gebeurde. Na mijn 1-op-1 sessie kreeg ik duidelijkheid en een berg nieuwe energie om mee verder te gaan. Hester kon me in 2 uur goede structuur geven en laten zien waar te starten. Dit had ik echt nodig. Inmiddels is mijn bedrijf bijna online en klaar om te starten!”

Siga Honcoop

Fysiotherapeut & online recovery bij FysioSiga

Hester ziet het grotere geheel

“Wat een perfecte naam voor wat Hester kan! Je gooit er een kwartje en er volgt een golf aan bruikbare ideeën en suggesties. Hester ziet het grotere geheel. Ze leidt je niet ongewenst een bepaalde richting in, maar luistert naar wat jij belangrijk vindt. Het opent nieuwe, onontdekte deuren die je verder helpen.”

Foppe Smit

3D Visualisator voor architectuur

Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

“Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dankjewel Hester voor het duwtje in de rug.”

Thijs Berkers

Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt.

“Ik heb met Hester een energieke 1-op-1 sessie mogen ervaren. Het mooie is dat Hester echt een verlengstuk werd van mijn eigen brein en woorden. Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt. Hoe gaaf is dat! En dan heeft zij ook nog eens de skills om de output grafisch weer te geven, waardoor het veel meer gaat leven dan enkel met een platte tekst.

Verder is Hester iemand die heel goed kan intappen op je brein en feilloos aanvoelt waar de energie vooral heen mag gaan. Echt een aanrader voor mensen die allerlei losse ideeën hebben maar waarbij het echte idee maar nooit concreet wordt!”

Bjorn Claassens

Coach Holistic Finance

Van overwhelmed naar overzicht en energie

“Mijn 1-op-1 sessie met ideeënmachine Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

Laura Coppens

Online Kindercoach & Digital Nomad