VIND JE IKIGAI CURSUS

Je loopt al jaren aan te modderen op je werk en denkt regelmatig ‘is dit het nou!?’ Dat gaan wij veranderen 🎊 In deze online cursus ontdek je waar jij echt GOED in bent, wat je LEUK vindt om te doen én hoe je daar GELD mee kunt gaan verdienen.

De cursusronde van januari ’23 is in volle gang en gaat voorlopig niet meer starten in deze vorm. Toch je Ikigai vinden? Zet jezelf op de wachtlijst voor wat gaat komen.

.

Zeg eens eerlijk; doe jij nu wat je écht leuk vindt? Deze cursus is voor jou als:

✅ je jezelf regelmatig afvraagt “is dit het nou!?

✅ je iets wilt doen wat je echt leuk vindt maar wat ook de huur of hypotheek betaald.

✅ je niet goed weet waar jij nu echt in uitblinkt.

✅ je twijfelt aan jezelf; wie zit er in godsnaam op jou en je idee te wachten?

✅ je meer wilt weten over verdienmodellen die samengaan met jouw idee.

✅ je meer zelfinzicht en richting in je leven wilt. Want hoe het nu gaat, daar word je niet perse vrolijk van.

 

In deze video leg ik uit wat Ikigai is en wanneer deze cursus echt iets voor jou is. Plus, je ziet mij meteen in actie zodat je weet wat je kunt verwachten in de cursus zelf!

Een bedrijfsconcept dat 100% bij JOU past ipv meegaan met de massa

In de Ikigai cursus ga je antwoord geven op de 4 vragen uit het model. We (her)ontdekken jouw passie, missie, roeping en beroep.

Stap voor stap help ik je door alle vragen heen tot we bij jouw eigen Ikigai-zin uitkomen. Datgene waar jij écht warm voor loopt.

Daarna ga je met jouw eigen Ikigai en mijn hulp minstens één bedrijfsidee verzinnen waarvan je hart en hoofd on fire gaan. Een concept dat echt bij JOU past ipv bij de massa.

9 januari 2023 is de cursus voor de 4e en laatste keer gestart in deze vorm. Wil je op de hoogte blijven van het vervolg? Zet je zelf op de wachtlijst.

Praktische informatie

✅ De cursus vindt plaats op een besloten Instagram account waar je toegang tot krijgt op de startdag. 9 januari 2023 starten we. Nieuw jaar, nieuwe kansen.

✅ Je kunt alles op je eigen tijd en tempo doen dus no stress!

Je houdt 4 weken toegang tot de cursusinhoud, dit is meer dan genoeg om alles af te ronden. Alle informatie staat in de feed en in story-reeksen die je daarna terug kunt vinden als hoogtepunten. 

✅ Er zit een digitaal werkboek bij wat je kunt downloaden en invullen of printen als je eenmaal in het account zit.

✅ Er is een InstaLive Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Over de cursus, Ikigai, maar ook over je ideeën en het ondernemerschap.

✅ Een ticket kost 49 euro. Ex BTW, inclusief werkboek en live Q&A’s.

De cursus is momenteel in volle gang en daarom gesloten. Zet je zelf op de wachtlijst.

Meer dan 50 mensen gingen je al voor:

Veel FAQs given:

Hoe werkt dat eigenlijk, een cursus op Instagram?

Leuk dat je mee wilt doen! Als je een kaartje koopt voor de cursus krijg je per mail een factuur van je bestelling. Je ontvangt later een losse mail met daarin de start instructie en het besloten Instagram cursus account waar je je mag melden. De lessen vind je in de hoogtepunten reeks. De namen verwijzen naar de lessen 1, 2, 3, etc. Bij elke les hoort een foto, soms met opdracht, in de Instagram feed. Tijdens de 4 weken ben ik online bereikbaar via DM om je te helpen met je vragen en ideeën. Tussentijds is er een live Q&A. Als je daar niet bij kunt zijn dan kun je je vragen vooraf insturen en de opname terugkijken. 

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

4 weken vanaf de startdatum. Dit is meer dan genoeg tijd om alle informatie en opdrachten door te nemen. Zodra de cursus ten einde loopt zal ik je uiteraard per mail en story een seintje geven. 

Ik kan niet beginnen op de startdag, is dat erg?

Nee, dat is niet erg! Iedereen krijgt op de startdag tegelijk toegang tot het account. Vanaf daar kun je alles in je eigen tempo doorlopen. Naast de extra welkoms stories mis je dan geen belangrijke informatie.  

Ik kan niet bij de live Q&A's zijn, is dat erg?

Nee, dat is niet erg! Je kunt van te voren jouw vragen insturen zodat ik die mee kan nemen in de Q&A. De opname is terug te kijken in het besloten account. 

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Zoveel tijd als je er zelf aan besteed. De snelste deelnemer was in 2 uur helemaal klaar, andere deelnemers hadden de volle 4 weken nodig om alles op het gemak te kunnen doen. Het is geen wedstrijd. Het gaat erom dat je jezelf leert kennen en jouw Ikigai ontdekt door goed na te denken over de lesstof. 

Ik heb al een keer meegedaan, wat is er anders?

Elke ronde wordt de cursus weer bijgeschaafd en verbeterd. Gebruiksvriendelijker, extra lessen en een Q&A ipv 24/7 DM optie. Heb jij aan de pilot meegedaan? Dan ben je een lucky bird! Als bedankje mag je élke nieuwe ronde weer meedoen voor de pilot prijs van 9 euro. Jep, dit is dus een GIGA korting van 40 euro. Leuk je er weer bij te hebben!

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost 49 euro exclusief BTW. Als je ondernemer bent kun je de BTW terugvragen; je ontvangt een factuur per mail. Heb je meegedaan met de pilot van deze cursus? Dan heb je een speciale aanbieding ontvangen per mail, om je nogmaals te bedanken. Check ook je spambox!

Kan ik de cursus aan iemand cadeau geven?

Jazeker, wat een leuk idee! Je kunt zelf afrekenen en jouw betaalgegevens gebruiken. Gebruik ook je eigen e-mailadres, tenzij het oké is dat de ontvanger jouw factuur krijgt. Vul in het opmerkingenveld in dat je het cadeau geeft en vermeld daarin dus ook het Instagram account van de ontvanger.

Ga je de cursus ook een keer live op locatie geven?

Ja! In het voorjaar van 2023 bij CoffeeLab in Breda. De cursus duurt dan ±3 uur en is in groepsverband mét lekkere koffie. Wil je op de hoogte gehouden worden van de live Ikigai cursus? Mail dan de zin ‘live lijkt me leuk’ naar hallo@hesternaaktgeboren.nl. Ik zet je erbij op de wachtlijst!

Even kort voorstellen

Hoi. Ik ben Hester. En nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig! En die heb ik gekregen…

En dat is precies wat ik jou nu graag geef. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goede vibes en een leuk idee! Het is mijn grote droom dat iedereen dat idee achterna gaat en gaat doen wat ‘ie leuk vindt; dat is ook meteen mijn eigen Ikigai.

Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan je eigen droom. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. Om je de struggle die ik zelf doormaakte te besparen heb ik al mijn geleerde lessen gebundeld in het aanbod van De ideeënmachine. Leuk als je erbij bent! Vragen? Stuur me een DM.

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen uit twijfel is nog nooit een bedrijf geboren en voor de prijs hoef je het niet te laten. De cursus is nu vol maar zet jezelf op de wachtlijst voor de volgende keer: 

.