www.hesternaaktgeboren.nl

ONLINE IKIGAI CURSUS

Help, ik heb (g)een idee!?

Wat is het waarvoor jij elke dag met plezier je bed uit komt? Tijdens deze cursus help ik jou je passie voor je eigen bedrijf weer terug te vinden!  Aan de hand van het Ikigai model leer je in deze online cursus;

✅ waar je van houdt
✅ waar je goed in bent
wat de wereld nodig heeft 
✅ waar je geld mee kunt verdienen

.

Dit alles samen vormt jouw passie, missie, roeping en beroep. Stap voor stap help ik je laagdrempelig door elke cirkel en overlap heen tot we bij jouw eigen Ikigai uitkomen. Deze uitkomst helpt je daarna weer om van GEEN idee, naar minstens ÉÉN bedrijfsidee of nieuwe keuze te gaan die je dit jaar waar gaat maken voor jezelf.

In juli start de cursus weer, doe je mee? De reviews van mensen die hun Ikigai al hebben gevonden lees hieronder!

Zeg eens eerlijk; doe jij nu wat je écht leuk vindt? Deze cursus is voor jou als:

✅ je jezelf weleens afvraagt “is dit het nou!?”

✅ je meer zelfinzicht en richting in je leven wilt.

✅ je wilt weten waar je krachten en talenten liggen.

✅ je graag iets voor jezelf wilt beginnen, al dan niet naast je baan, maar niet weet wat en hoe.

✅ je wilt weten hoe je daar geld mee kunt verdienen, want voor niks gaat de zon op natuurlijk!

Aan de hand van het Ikigai-model neem ik je in een besloten Instagram account simpel en praktisch mee in dit model. Je kijkt stories met lessen en doet zelf opdrachten in je werkboek. Ik ben de hele cursusduur online bereikbaar per DM om je te helpen. Er is tijdens de cursus ook een live Q&A om al je vragen te kunnen stellen.

.

In deze video leg ik uit wat Ikigai is en wanneer deze cursus echt iets voor jou is. Plus, je ziet mij meteen in actie zodat je weet wat je kunt verwachten in de cursus zelf!

.

Praktische informatie

✅ De cursus vindt plaats op een besloten Instagram account waar je toegang tot krijgt op de startdag. In de zomer van 2022 gaan we weer.

✅ Je kunt alles op je eigen tijd en tempo doen dus no stress!

Je houdt 4 weken toegang tot de cursusinhoud, dit is meer dan genoeg om alles af te ronden. Alle informatie staat in de feed en in story-reeksen die je daarna terug kunt vinden als hoogtepunten. 

✅ Er zit een werkboek bij wat je kunt downloaden en digitaal invullen of printen als je eenmaal in het account zit.

✅ Er is halverwege een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Over de cursus, Ikigai, maar ook over je ideeën en het ondernemerschap.

✅ De kosten voor een ticket zijn maar 49 euro! Ex BTW, inclusief werkboek en live Q&A’s. 

.

Je zou wel gek zijn als je niet mee deed 😉 Nadat je een kaartje hebt gekocht ontvang je per mail per mail verdere informatie over de ticketverkoop en het besloten account waar je jezelf mag melden. Gas erop! 🚀  Benieuwd naar reviews mensen die hun Ikigai al ontdekt hebben? Lees hieronder verder. 

Dit is wat anderen over de cursus zeggen:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat eigenlijk, een cursus op Instagram?

Leuk dat je mee wilt doen! Als je een kaartje koopt voor de cursus krijg je per mail een factuur van je bestelling. Je ontvangt later een losse mail met daarin de start instructie en het besloten Instagram cursus account waar je je mag melden. De lessen vind je in de hoogtepunten reeks. De namen verwijzen naar de lessen 1, 2, 3, etc. Bij elke les hoort een foto, soms met opdracht, in de Instagram feed. Tijdens de 4 weken ben ik online bereikbaar via DM om je te helpen met je vragen en ideeën. Tussentijds is er een live Q&A. Als je daar niet bij kunt zijn dan kun je je vragen vooraf insturen en de opname terugkijken. 

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

4 weken vanaf de startdatum. Dit is meer dan genoeg tijd om alle informatie en opdrachten door te nemen. Zodra de cursus ten einde loopt zal ik je uiteraard per mail en story een seintje geven. 

Ik kan niet beginnen op de startdag, is dat erg?

Nee, dat is niet erg! Iedereen krijgt op de startdag tegelijk toegang tot het account. Vanaf daar kun je alles in je eigen tempo doorlopen. Naast de extra welkoms stories mis je dan geen belangrijke informatie.  

Ik kan niet bij de live Q&A's zijn, is dat erg?

Nee, dat is niet erg! Je kunt van te voren jouw vragen insturen zodat ik die mee kan nemen in de Q&A. De opname is terug te kijken in het besloten account. 

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Zoveel tijd als je er zelf aan besteed. De snelste deelnemer was in 2 uur helemaal klaar, andere deelnemers hadden de volle (toen nog) 3 weken nodig om alles op het gemak te kunnen doen. Het is geen wedstrijd. Het gaat erom dat je jezelf leert kennen en jouw Ikigai ontdekt door goed na te denken over de lesstof. 

Ik heb al een keer meegedaan, wat is er anders?

Naar aanleiding van de pilot en de feedback van deelnemers is de cursus uitgebreid en verbeterd. De combinaties van Passie, Missie, Roeping en Beroep hebben zo hun eigen stories gekregen voor minder heen en terug gekijk. Het werkboek is praktischer en ruimer om in te vullen, en er is een live Q&A bijgekomen. Omdat je als pionier bij de pilot was mag je als bedankje deze ronde weer meedoen voor de pilot prijs. Jep, dit is dus een giga korting. Leuk je er weer bij te hebben!

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost 49 euro exclusief BTW. Als je ondernemer bent kun je de BTW terugvragen; je ontvangt een factuur per mail. Heb je meegedaan met de pilot van deze cursus? Dan heb je een speciale aanbieding ontvangen per mail, om je nogmaals te bedanken. Check ook je spambox!

Kan ik de cursus aan iemand cadeau geven?

Jazeker, wat een leuk idee! Je kunt zelf afrekenen en jouw betaalgegevens gebruiken. Gebruik ook je eigen e-mailadres, tenzij het oké is dat de ontvanger jouw factuur krijgt. Vul in het opmerkingenveld in dat je het cadeau geeft en vermeld daarin dus ook het Instagram account van de ontvanger.

Ga je de cursus ook een keer live op locatie geven?

Ja! Wanneer en waar wordt nog bepaald, maar het is sowieso in omgeving Breda en zal maximaal een dagdeel (4 uur) duren. Wil je op de hoogte gehouden worden van de live Ikigai cursus? Mail dan de zin ‘live lijkt me leuk’ naar hallo@hesternaaktgeboren.nl. Ik zet je erbij op de wachtlijst!

Even kort voorstellen

Hoi. Ik ben Hester. En nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig! En die heb ik gekregen…

En dat is precies wat ik jou nu graag geef. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goede vibes en een leuk idee! Het is mijn grote droom dat iedereen dat idee achterna gaat en gaat doen wat ‘ie leuk vindt; dat is ook meteen mijn eigen Ikigai.

Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan je eigen droom. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. Om je de struggle die ik zelf doormaakte te besparen heb ik al mijn geleerde lessen gebundeld in het aanbod van De ideeënmachine. Leuk als je erbij bent! Vragen? Stuur me een DM.

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen met twijfelen is nog nooit een Ikigai gevonden en voor de prijs hoef je het niet te laten…