pixel

korte instagram cursus

Help, ik heb (g)een idee!?

“Wat is het waarvoor jij elke dag met plezier je bed uit komt?” Aan de hand van het Ikigai model ga je tijdens deze korte cursus op Instagram ontdekken:

✅ waar je van houdt
✅ waar je goed in bent
wat de wereld nodig heeft 
✅ waar je geld mee kunt verdienen

Dit alles samen vormt jouw ultieme doel en helpt je van GEEN idee, naar minstens ÉÉN bedrijfsidee wat je in 2022 waar gaat maken voor jezelf. 

Je kunt op dit moment niet meer meedoen met de lopende cursusronde van januari.
In april start de cursus weer, doe je dan mee!? Zet je zelf alvast op de wachtlijst zodat je zeker bent van een plekje!

.

Zeg eens eerlijk… doe jij nu wat je écht leuk vindt?

Deze cursus is voor iedereen die zichzelf elke ochtend uit bed sleept en denkt: “is dit het nou!?”. Zou je graag iets voor jezelf willen beginnen -al dan niet naast je baan- maar weet je niet WAT? En als helemaal niet HOE? Dan ben je op de juiste plek. Samen gaan we namelijk antwoord geven op de volgende vraag:

“Wat is het waarvoor ik elke dag met plezier uit bed wil komen?”

Aan de hand van het Ikigai model (zie het plaatje hierboven) neem ik je in een besloten Instagram account super laagdrempelig en praktisch mee in dit model. Je kijkt stories met lessen en doet zelf opdrachten in je werkboek. Ik ben de hele cursusduur online bereikbaar voor je om je te helpen. 

Je ontdekt over jezelf waar je krachten en talenten liggen en wat je de wereld kunt brengen. Ook gaan we kijken naar geld en verdienmodellen, want voor niks gaat de zon op natuurlijk! 

Praktische informatie

✅ De cursus vindt plaats op een besloten instagram account waar je toegang tot krijgt.

Je houdt 2 weken toegang tot de cursusinhoud, dit is meer dan genoeg om alles af te ronden. Alle informatie staat in de feed en in story-reeksen die je daarna terug kunt vinden als hoogtepunten. 

✅ Er zit een werkboek bij wat je kunt downloaden als je eenmaal in het account zit.

✅ De 1e ronde is gestart op 2 januari. Deze is vol MAAR je kunt jezelf wel alvast op de wachtlijst zetten voor de ronde van april 2022.

✅ De kosten voor een ticket zijn 25 euro. Ja echt! Wat een spotprijs eigenlijk, voor een levens veranderend inzicht..

Je zou wel gek zijn als je niet mee deed 😉 Zet jezelf alvast op de wachtlijst voor April. Je ontvangt dan per mail verdere informatie over de ticketverkoop en het besloten account waar je jezelf mag melden. Gas erop; 2022 gaan we pakken ipv 2022 ons! 🚀

.

Even kort voorstellen

Hoi. Ik ben Hester. En nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig!

En die geef ik jou ook graag. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! En het is mijn droom dat iedereen dat idee achterna gaat. 

Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan iets van jezelf. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. Om je de struggle die ik zelf doormaakte te besparen heb ik al mijn geleerde lessen gebundeld in het aanbod van De ideeënmachine.