start 21 september 2023

Het 3 maanden traject waarin je ontdekt wat je écht te doen hebt hier op aarde. Wij combineren spiritualiteit en ondernemerschap zonder dat je wegzweeft of een gladde salesguru wordt. Ga je mee op reis?

Hoi, wij zijn Thijs & Hester. als Holistisch coach en branding expert bundelen wij onze krachten zodat jij je innerlijk kunt laten matchen met je uiterlijk. 

Je bent spiritueel en je staat met beide voeten op de grond, maar…

 • Je bent op je werk een ander persoon dan thuis. En bij je vrienden iemand anders dan op de sportclub. Het voelt alsof je allemaal maskers draagt en dat kost je energie.
 • Op je werk voelt het alsof je steeds hetzelfde kunstje op moet voeren.
 • Je wilt niks liever dan je geweldige zelf zijn, maar bent bang voor de mening van anderen. Wat nu als je opvalt of afwijkt?
 • Je ambitie is groot. Je hebt een bedrijf of prima baan, maar het stroomt niet. Die flow waar mensen het over hebben? Geen idee.
 • Je voelt aan alles dat er meer in je zit, maarja… de hypotheek moet ook betaald worden en de koelkas vult zichzelf niet. Je kiest niet.
 • Je komt niks tekort, maar ervaart wel tekort op het gebied van geld, tijd en/of gezondheid.
 • Je kunt niet echt in één zin zeggen wat je nu precies doet en waar je hart van in de fik vliegt.
 • Je bent spiritueel wel uit de kast maar je weet niet goed hoe je dit kunt combineren met marketing, sales en branding. 
 • Of je bent een lekkere salestijger maar wilt graag meer verkopen vanuit verbinding en plezier.

je bent zo op zoek naar

 • Wat je grote missie is en wat jij te doen hebt hier op aarde
 • Wat jouw unieke krachten en talenten zijn
 • Hoe je van de shit uit je verleden de mest uit je toekomst kunt maken
 • Hoe je een gelaagd en goed verkoopbaar productaanbod opstelt
 • Hoe je de prijs bepaalt die jij meer dan waard bent
 • Hoe je op een makkelijke manier marketing & sales kunt doen
 • Hoe je zuiver offline en online zichtbaar kunt zijn

dit gaan we met elkaar doen

Stap 1: Wie ben ik?

We duiken meteen de diepte in. Waarvoor ben jij hier op aarde? Je gaat op zoek naar je zielsmissie en ontdekt daarbij ook je kernwaarden en energiewoorden.

Iedereen heeft een rugzakje met shit. We leren je hoe je van die drollen goudklompjes kunt maken

 

Stap 2: Wat wil ik?

We gaan dromen. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Hoe veel of weinig uur wil je werken? Hoeveel wil je per maand verdienen en wat betekent dat voor je tarief?

Ook maak je kennis met je innerlijke stem. Zo kies je altijd het juiste voor jezelf, super chill.

 

Stap 3: Verantwoordelijkheid nemen

We kijken dwars door je bullshit heen. Wát wil je en wát heb je te doen of laten om daar te komen?

Je leert over keuzes maken, de rol van mindset en een stukje Breinologie; zweverigheid wetenschappelijk uitgelegd.

 

Stap 4: Geïnspireerde actie

Met alleen op een matje zitten komen we er niet. Je leert over de kracht van positief taalgebruik, echte verbinding en zingeving.

Hiermee maken we meteen een eerste stap naar jouw onderneming. Wat heb je de wereld te bieden en hoe zit dat eruit?

Stap 5: Zo binnen Zo buiten

Als je helder hebt Wie je bent en Wat je wilt, dan is de stap naar een kloppende business zo gemaakt. 

Wie is je ideale klant? Hoe zit je productaanbod in elkaar? Hoe laat je dit zien aan de wereld? Hester maakt in deze stap een passend logo voor je obv van jouw reis. 

 

Stap 6: Duurzaam doorpakken

In deze afsluitende stap komen alle stappen samen. We sluiten af met een livedag waarin we jou Levenswerk op 1 A4’tje zetten: Iedereen mag het zien en horen.

We sluiten af met een mooie ceremonie en proosten daarna op jouw nieuwe leven(swerk). Salud!

 

na deze reis…

 • Weet jij wat jouw grote zielsmissie is.
 • Heb jij haarscherp wat jij te doen hebt op aarde
 • Besef je dat je werk en je leven één is: jouw levenswerk
 • Sta je bewuster en authentiek in het leven
 • Heb je een kloppend productaanbod voor jouw onderneming
 • Weet je precies wat jij waard bent
 • Heb je een kloppend logo voor je business en hiermee weet jij exact wat je te doen hebt: SHINEN!

deze mensen waren al mee op reis met hester en/of thijs

 Tijdens het 1 op 1 traject heb ik in korte tijd veel geleerd over mezelf. Thijs weet de vinger op de zere plek te leggen en maskers gaan echt af in het traject. Dit is precies wat ik nodig had in mijn persoonlijke ontwikkeling en voor mijn volgende stappen weet ik Thijs weer tevinden!

“De samenwerking met Hester verliep altijd erg gesmeerd. Ze is heel toegankelijk, goed bereikbaar en erg prettig in de communicatie. Er werd goed naar ons geluisterd, waardoor er uiteindelijk een huisstijl ontstond die perfect passend is voor onze onderneming.

We zijn inmiddels in het bezit van een prachtig logo en fijne bruikbare social media templates die heel praktisch zijn om te gebruiken in Canva.

Daarbij heeft Hester met haar creatieve brein een model ontwikkelt wat onze integrale visie weergeeft. Uit ons hoofd en op papier!”

“Ik heb Hesters Ideeënmachine aan het werk gezet om mee te denken over de vraag hoe ik mijn boterham kan verdienen met mijn missie: het nooit verloren laten gaat van levensverhalen. Met haar hulp en methode kon ik mij focussen op de grote lijnen en structuur aanbrengen in de grote hoeveelheid kennis en ideeën die ik zelf al had verzameld.

Hester zette haar creatieve brein en kennis in bij het meedenken over de productpakketten en add-ons die ik kan aanbieden en wat dat in financiële zin betekent. Ik ging met nieuwe ideeën, richting, vertrouwen, maar vooral veel energie weer naar huis.”

“De reis die ik bij Thijs heb mogen maken en nog steeds maak heeft mij zoveel gebracht. Thijs heeft mij op verschillende manieren dichter bij mijzelf gebracht. Door angsten aan te kijken, diep te graven naar de oorsprong en ze daar te transformeren ben ik in mijn basis zoveel veranderd.

Ik voel mij lichter en gelukkiger omdat we samen mijn kernwaarden en zielsmissie zijn gaan zoeken en hebben gevonden!

In dit proces heb ik mijn oude ik achter kunnen laten en in puurste ik gaan staan. Thijs voelde hierin goed aan wat ik nodig had maar liet mij ook vrij hierin. Dat maakt deze reis zo fijn. Hij loopt voor, achter je maar vooral naast je.”

ontdek jouw unieke zielsmissie

Dit is wat jij te doen hebt op aarde. Datgene wat voor jou zó kloppend en vanzelfsprekend is dat je het in elke vezel van je lijf voelt.

authentiek en vrij leven & werken

Wat is nu echt belangrijk voor jou en hoe toets je dit in een wereld die nooit stilstaat? Niet hoe het hoort, maar wat werkt er voor JOU?

match je innerlijk met je uiterlijk

Jij bent je bedrijf. Breng je leven en je werk samen met vormgeving die klopt waardoor je marketing en sales stroomt. Offline en Online shinen.

leven + werk = jouw levenswerk

OVER THIJS & HESTER

Wij zijn Thijs Berkers en Hester Naaktgeboren. In 2020 liepen wij elkaar tegen het lijf tijdens de 1e livedag van de 365 Dagen Succesvol jaaropleiding. Sindsdien is er VEEL veranderd.

Zoekende en uitgeblust.
Dat waren we allebei stiekem. Husselen, grinden en hard werken zonder echte zingeving. We voelden heel sterk dat het anders mocht. Maar hoe? En waarmee dan? En van welk geld?

Nu, 3 jaar later, hangt de vlag er compleet anders bij. We verruilden onze ambitieuze maar stressvolle banen voor het ondernemerschap en runnen nu beiden een succesvolle praktijk. Thijs als holistisch coach, Hester als branding expert.

Wij hebben uit de 1e hand ervaren hoe belangrijk het is om jezelf te ont-wikkelen. Om tijd en aandacht aan je eigen ontwikkeling te besteden. Om je maskers af te zetten en te gaan leven volgens je eigen spelregels. Het is met geen pen te omschrijven hoe het voelt om je talent op een juiste manier in te zetten en te leven en werken in complete vrijheid. Ga je met ons mee op reis? Dan leren we je hoe.

Even praktisch

 • 3 maanden op reis, samen met Hester en Thijs
 • 1 livedag bij aanvang en 1 als afsluiter, Breda/Tilburg
 • Live groepslessen & Q&A’s in Zoom
 • Opgenomen videolessen op ons platform
 • Online community met fijne mensen
 • Vraagbaak Thijs & Hester voor ál je vragen
 • Geen 3333 euro maar 2222 euro ALLEEN voor de 8 durfallen die geen voorgangers nodig hebben om te voelen dat dit het is. 

levenswerk introductiedag, datum volgt.

Denk je nu, wow. Dit is precies wat ik nodig heb EN ik heb behoefte aan meer informatie? Dat snappen wij. Daarom organiseren we introductiedagen voor Levenswerk. Zo kun je live kennis met ons maken en krijg je een kijkje in de keuken van ons traject. Dit is wat er deze dag aan bod komt: 

$

Wat is een zielsmissie precies en hoe vind ik die?

$

Geleide meditatie van Thijs; van shit naar mest

$

Energiewoorden & kernwaarden ontdekken

$

Heerlijke (vega(n)) lunch

$

Introductie bewuste branding van Hester

$

Visualiseer je droomleven

$

Een fijne dag voor jezelf en je bedrijf met je mede vibevlinders 🙂

Veelgestelde vragen

Ik ben (nog) geen ondernemer, kan ik wel meedoen?

Zeker! Ook je baan kun je ingaan met een ondernemers-mindset. Ook daar loop je tegen grenzen en wensen aan. Heb je de ambitie om ooit te gaan ondernemen of doe je dit al deels naast je baan dan ben je ook meer dan welkom.

Sommige livedagen zullen doordeweeks zijn. Ben je bereid om daar een dag vrij voor te nemen of deze voorbij te laten gaan en toch in te stappen?

Op welke data starten we en wanneer zijn de livedagen?

Op 21 september 2023 starten we met een livedag. De data van de afsluitdag wordt nog bekend gemaakt. Reken op de week voor Kerst. De livedagen vinden plaats in omgeving Breda/Tilburg. Er wordt goed voor je gezorgd tijdens deze dagen. 

Hoeveel tijd kost deze reis mij?

Zo veel of weinig tijd als je er zelf aan wilt besteden. De livedagen zijn hele dagen. Reken op 10:00 – 17:00 waarin we goed voor je zorgen. 

Online bijeenkomsten of masterclasses in groepen zullen maximaal 1,5 uur duren. Individuele online sessies een uur.

Er zijn videolessen en werkbladen beschikbaar. Deze mag je op je eigen tempo doornemen. De lessen zijn kort en bondig. 

Je ontvangt af en toe huiswerk én door het geleerde mee te nemen in je dagelijkse leven zul je genoeg ervaren en ontdekken… Als je vragen hebt staan wij voor je klaar. Dit zal zijn via Whatsapp Business óf een persoonlijk Trello-bord. 

Wat kost Levenswerk?

Wat is het jou waard om je leven compleet opnieuw in te richten volgens je eigen spelregels? De investering is 3333 euro. Als je besluit mee te doen aan de pilot dan geldt eenmalig en álleen voor deze 8 deelnemers een prijs voor 2222 euro. Deze prijs komt na de 1e reis (september-december) nooit meer terug.

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan. In 3 gelijke termijnen van 1111 euro ex BTW. Doe je mee met de pilot (slimme keus)? Dan mag je het bedrag óók in 3 termijnen betalen 745 euro per keer, waarbij je de 1e factuur voor aanvang ontvangt. De overige 2 tijdens het traject. 

Ik heb de investering nog niet maar wil wel graag meedoen

Heb je die echt niet of vind je het spannend om te investeren? Dat snappen we! Neem even contact met ons op, dan kijken we of deze reis echt bij je past. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen als dat je helpt. Zie daarvoor de voorgaande vraag.

Wat als ik niet bij een livedag kan zijn?

Als het zo is, dan is het zo. De startdag is het belangrijke moment van het programma. Hierin zetten we de basis die je nodig hebt voor alle stappen. Als je om wat voor reden dan ook echt niet kunt dan praten we je achteraf kort bij, maar het programma loopt gewoon door volgens de 6 stappen. Het is niet mogelijk om deze dag individueel in te halen of virtueel bij te wonen.

Ik ben totaal niet spiritueel, is dit iets voor mij?

Zeker. Zolang je er maar voor open staat en met een nieuwsgierige houding aanhaakt. Is meditatie NIKS voor jou? Pak dat half uurtje om lekker met je ogen dicht mentaal op vakantie te aan.

Wierrook ruikt gewoon lekker en op een kussen op de grond kun je echt prima zitten. Yes we drinken graag Yogi thee maar proosten ook graag op jouw leven met een goed glas bier. Kom dus gewoon als jezelf. Of dat nu in een wereldwinkel-jurk is of in je mantelpak: je bent welkom. 

Zweven en leven kan supergoed naast elkaar bestaan en zowel Thijs als Hester vinden humor en plezier mega belangrijk in onze reis.

Gaan we aan de paddo's, truffels of cacao?

Nee, maar goed dat je het vraagt. Tijdens onze livedagen zijn er absoluut snacks en drankjes, maar geen geestverruimende. Microdose je met iets, dan kan dat heel goed in combinatie met dit programma. Voel je ook vrij om zelf elders ceremonies bij te wonen tijdens onze reis. We hebben geen ijsbad, maar je mag thuis lekker onder de koude douche gaan staan.

Ik heb al een logo, huisstijl en marketingcircus opgetuigd. Wat nu?

Helemaal super! We kijken gaandeweg of jouw reis invloed heeft het bedrijf dat je al hebt staan. Wij weten bijna zeker van wel, anders zou je niet tot hier zijn gekomen met lezen. We kunnen de uitingen die je al hebt staan aanpassen óf je zet deze programmatijd in om iets nieuws en passenders te creëren. Hester helpt en adviseert je hier graag bij. De 1-op-1 sessies die je met haar hebt kun je daarin naar eigen wens invullen.

Mijn vraag staat er niet tussen, Hester & Thijs!!

Dat MEEN je niet!? Mail snel naar mail@projectlevenswerk.nl dan komen we er HEEL snel op terug.

Niet zoveel geduld? Slide dan in Hesters DM via @hester.online

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen met twijfelen is nog nooit een zielsmissie gevonden en al helemaal geen dikke omzet gedraaid.

Thijs & Hester

Levenswerk is een samenwerking tussen SamenMetThijs & BORNNAKED branding + ontwerp.

LEVENSWERK.

Copyright © 2024LevensWerk / SamenMetThijs & BORNNNAKED