4 tips om te starten met je eigen bedrijf, júist als je beren op de weg ziet

.

Veel te vaak laten we ons tegenhouden in het uitvoeren van onze bedrijfsideeën en dromen. Kan ik dit wel? Waar moet ik beginnen? Wie ben ik om dit te doen? En wat zullen andere mensen er van vinden? Sorry to say; jij bent de enige die jezelf tegenhoudt! Gelukkig kun je dit veranderen en van jouw idee een concreet plan maken.   

Met dit gratis eBook geef ik je 4 tips om te starten met je eigen bedrijf, JUIST als je beren op de weg ziet!

Na het lezen van het E-book weet jij:

✅ waarom het belangrijk is om je HELL YES te volgen

✅ wat het verschil is tussen waarde hechten aan de mening van een ander, of je leven erdoor laten bepalen

✅ dat er twee opties zijn in het leven en in je business; je wint, of je leert

✅ waarom het belangrijk is dat je jouw plan uitvoert, ook als het al 100x gedaan is door iemand anders

Even kort voorstellen

Hoi. Ik ben Hester. En nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig!

En die geef ik jou ook graag. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! En het is mijn droom dat iedereen dat idee achterna gaat. Het turning point was het volgen van een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde super veel over mezelf en het online ondernemerschap en besloot het helemaal anders te gaan doen. Ik ging part-time werken, schreef op wat ik nu écht graag wilde en zette die eerste stap.

Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan iets van jezelf. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. Om je de struggle die ik zelf doormaakte te besparen heb ik al mijn geleerde lessen gebundeld in het aanbod van De ideeënmachine.