Klanten die voor je in de rij staan ipv ze moeten binnensleuren? Verkopen wordt een makkie met jouw nieuwe branding!

Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan het binnenkrijgen van één klant? En weet je waarom dat is?

 Je potentiële klanten weten niet echt wat je doet. Je merkt dat omdat ze heel veel vragen stellen terwijl jij dacht dat het wel duidelijk was. Ze vinden je communicatie verwarrend en haken daardoor af. 

Het is online nu niet te zien en voelen hoe goed jij bent in je vak. Jouw kwaliteit wordt niet weerspiegeld in je huisstijl. Als mensen eenmaal met je samenwerken zijn ze namelijk verrast over wat je allemaal kunt en doet.

Door de jaren heen ben je zelf aan de slag gegaan met je huisstijl. Je hebt nu een bonte verzameling aan visuele uitingen en bent daardoor niet herkenbaar. Laat staan consistent in je communicatie.

Je ziet collega ondernemers dit wel goed doen en dat maakt je onzeker. Bij geel/blauw denk je meteen aan Ikea. Dat heb je nog niet bij jouw merk.

Waar je ooit mee startte voldoet nu niet meer. Je concurrenten doen mee met alle trends en jouw logo komt voor je gevoel uit 1994. Hierdoor is je marketing ook in ver vervlogen tijden is blijven hangen. Ik voel je frustratie: dit kan beter! 

Omdat klanten je uitstraling niet duidelijk vinden blijft je mailbox leger dan je zou willen

Bestaande klanten blijven en nieuwe klanten stromen binnen omdat je ze overtuigt met het hoofd en raakt in het hart. Door middel van je huisstijl, tone of voice, je aanwezigheid op Social Media… Is dat bij jou al in orde?

Goede branding zorgt ervoor dat je bestaande klant blijft en nieuwe klanten erbij willen horen.

 • Branding verhoogt onderscheidend vermogen
 • Branding genereert herkenbaarheid
 • Branding ceëert loyaliteit
 • Branding maakt verbinding
 • Branding schept vertrouwen

“Je kiest voor samenwerking met Hester als je belang hecht aan kwaliteit, het vermogen om jouw wensen visueel uit te drukken en bovenal als je op zoek bent naar instant good & energieke vibes.

Hester is een heel fijn persoon om mee samen te werken. En het allerbelangrijkste: ze levert! Dubbele win!”​

Rebecca Heye

Chief Happiness Consulting

“Wat een perfecte naam voor wat Hester kan! Je gooit er een kwartje en er volgt een golf aan bruikbare ideeën en suggesties. Hester ziet het grotere geheel.

Ze leidt je niet ongewenst een bepaalde richting in, maar luistert naar wat jij belangrijk vindt. Het opent nieuwe, onontdekte deuren die je verder helpen.”

Foppe Smit

3D Visualisator voor architectuur

In een paar weken tijd kun je al fans van jouw merk creëren. 

Zodra jouw uitingen authentiek en persoonlijk zijn, komen klanten naar jou toe in plaats van naar de concurrent. Wees geen beige eenheidsworst met een Canva logo. Goede branding laat iedereen zien en voelen dat jij de beste/snelste/goedkoopste bent in je branche.

Ik help je om consistent off- en online zichtbaar te zijn zodat klanten je weten te vinden. Op basis van jouw uitstraling maakt een klant al een beslissing zonder dat je ze ooit gesproken hebt. Zorg dat het beeld wat je laat zien ook klopt met wat je aanbiedt. 

Jij wordt een fijn merk om van te kopen en om mee geassocieerd te worden. Bestaande klanten loyaal blijven en nieuwe klanten willen erbij horen. Kijk maar eens naar Apple of CoolBlue.

Jij wordt een magneet voor je droomklant doordat je op de juiste manier inspeelt op de verlangens van je doelgroep.

Jouw aanbod staat als een huis. Mensen kopen als het totaalplaatje klopt. We zorgen er samen voor dat je visuals je vibe matchen. Als een sterrenrestaurant Comic Sans gebruikt op de menukaart: REN!

Samen zorgen we ervoor dat jouw branding 100% bij jou past. Elke dag met plezier in en aan je bedrijf werken: Jouw bedrijf, jouw regels. Slimme strategie, menselijke marketing en daardoor simpele sales!

Hoe lang blijf je nog zelf aanklooien in Canva?

Hoe lang al is de kwaliteit van jouw werk vélen malen beter dan dat wat je online laat zien?

Hoeveel uren, dagen of zelfs weken ben je al kwijt aan schieten met online hagel omdat je geen duidelijke strategie hebt?

Hoe vaak wil je nog zien dat jouw lead bij de concurrent instapt?

Wanneer ga je beseffen dat het juiste moment nooit komt, maar dat je het zelf moet creëren?

Stop met het zijn van die propper bij de deur. Zorg dat je OPVALT en laat klanten naar jóu toe komen.

Samen jouw branding naar een volgend niveau tillen? Plan hier dan zelf jouw kennismaking in. Ik geef altijd eerlijk advies en een volgende stap. Of dat nu bij mij is of bij iemand anders.

Kies zelf een beschikbare dag een tijd. De kennismaking duurt max 30 minuten en vindt plaats via Zoom. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Uit respect voor elkaars tijd is het fijn als je je voorbereid: waar loop je nu tegenaan met je huidige branding en wat zou je willen bereiken?

Hoi, ik ben Hester en ik geef jouw bedrijf visuele aantrekkingskracht 

Als jouw merk bij de doelgroep meer opvalt dan dat van de concurrent, dan levert je dat meer klanten en dus meer omzet op! Ik ga AAN van mensen met passie voor hun vak. Of je nu modeltreinen bouwt of aan het roer staat van een multinational: als je doet wat je écht leuk vindt dan word je leven leuker en daarmee de wereld een stukje mooier.

Een hoofd en hart vol vuur 🔥 Dát is wat ik voor iedere ondernemers toewens. Mijn ideeënmachine staat nooit stil en ik help jou graag om je bedrijf visueel en strategisch op de kaart te zetten.

Deze klanten mocht ik al versieren ☺

en dit is hoe ze de samenwerking vonden

“De samenwerking met Hester verliep altijd erg gesmeerd. Ze is heel toegankelijk, goed bereikbaar en erg prettig in de communicatie. Er werd goed naar ons geluisterd, waardoor er uiteindelijk een huisstijl ontstond die perfect passend is voor onze onderneming.

We zijn inmiddels in het bezit van een prachtig logo en fijne bruikbare social media templates die heel praktisch zijn om te gebruiken in Canva.

Daarbij heeft Hester met haar creatieve brein een model ontwikkelt wat onze integrale visie weergeeft. Uit ons hoofd en op papier!

Kim & Mieke

vitaliteitscoaches

“Hester heeft heel veel geduld en weet altijd iets moois te maken van mijn cryptische omschrijvingen.

Als je een logo of huisstijl wilt laten maken beveel ik haar zeker aan, ook als je wilt leren hoe je jouw huisstijl zelf kunt bijhouden!”

Siga Honcoop

FysioSiga, online rugtraining

Wees niet die irritante propper die klanten binnen moet sleuren, maar bouw en onderhoud zo’n gave plek dat klanten zélf in de rij komen staan (en hun vrienden meenemen). 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een complete (re)branding?

4-6 weken, afhankelijk van je eigen tijd en beschikbaarheid. In overleg plannen we de kick-off en vanaf daar gaan we samen gas geven!

Wat wordt er allemaal opgeleverd?
 • Een logo en sublogo in jpg, png, pdf en eps formaat. Voor alles wat je online en offline wilt doen heb jij de juiste formaten.
 • Een brandboek als pdf waarin alle regels en afspraken omtrent jouw merk staan. Hierin staat de gekozen lettertypes, alle kleurcodes van jouw kleurpalet en hoe je dit alles wel en vooral ook niet kunt gebruiken.
 • Als er illustraties of patronen worden gemaakt bij jouw branding dan ontvang je deze ook als jpg, png, pdf en eps formaat.
 • Jouw Social Media Strategie op papier, inclusief hashtags die je kunt kopiëren en gebruiken.
 • 6 Canva templates voor op je Instagram feed, 6 Canva templates voor in je stories en 6 afbeeldingen die je kunt instellen als hoogtepunt op je profiel. Ook maak ik een toffe profielafbeelding voor je. Gebruik je geen Instagram? Dan maken we het voor Facebook of Linkedin.
 • 2 uitgewerkte huisstijlitems naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld je visitekaartje zijn en de cover van een eBook. Dit doen we in overleg.
 • Wil je iets laten drukken? Dan zoek ik de beste deal voor je uit.
Voor wie is dit traject geschikt?

Voor ondernemers en MKB-ers die uit hun jasje zijn gegroeid.

Dit traject is voor jou als je na vallen en opstaan nu écht doet waar je hart van ik de fik vliegt. En het is tijd de wereld dat ziet en voelt. Jij weet heel goed wat je why, how & what zijn maar dat komt visueel gezien niet lekker uit de verf. 

Twijfel je? Stuur me een mailtje of plan de vrijblijvende kennismaking in.

Wat moet ik zelf allemaal doen in dit traject?

Tijd maken en commitment geven. Ik doe het meeste werk, maar dat kan niet zonder jouw belangrijke input!
Zelf maak je tijd voor de in te vullen vragenlijst vooraf (30 min) en kennismakingssessie (45 min) en onze strategische workshop (60 min).

Feedback & Sessies

 • Daarna vraag ik je om bij te dragen aan ons gezamenlijke moodboard op Pinterest. Hier kun je zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt.
 • We hebben halverwege een Social Media Strategie-sessie om de contentpijlers van jouw merk te bepalen (6o min).
 • Je geeft reactie en feedback op ontwerpen. Dit mag kort en bonding per mail of per videocall.

Ik ben op werkdagen bereikbaar voor jou. Je mag me alles vragen wat je wilt, ik geef altijd eerlijk advies.

Kan ik dit traject ook op afstand virtueel doen?

Jazeker! Zelf ben ik ook regelmatig buiten de deur of in het buitenland. Al het contact kan per mail en per (video)call. Dit geldt ook voor de kennismaking, intake en de workshops.

Ik heb de investering nog niet, wat nu?

Heb je deze écht niet of vind je het spannend om te investeren?
Want dat snap ik heel goed!

Elk project start met een aanbetaling van 20% om onze samenwerking definitief te maken. Als je wilt kunnen we pas over een tijdje starten. Zo kun jij ondertussen wat omzet opzij zetten en blijft je plek in mijn agenda gereserveerd voor jou. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. In drie termijnen.
1. de 20% aanbetaling waarin we onze samenwerking defintief maken. Dit is 500 euro ex btw.
2. 4 weken na aanvang ontvang je een factuur voor de helft van het resterende bedrag. Dit is 1000 euro ex btw.
3. 8 na aanvang ontvang je een nieuwe factuur voor de laatste helft van het openstaande bedrag. Dit is 1000 euro ex btw.

Mijn vraag staat er niet tussen, Hes!

Meen je dat nou?
Mail me dan snel op hallo@hesternaaktgeboren.nl of stuur me een DM op instagram via @hester.online 

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen met twijfelen is nog nooit toffe merk geboren en virtueel kennismaken kost niks!