Plan hier zelf jouw gratis adviesgesprek →

Je bent hier omdat jij als ondernemer een retegoed aanbod hebt, maar je (online) uitstraling dat nog niet laat zien. Je wilt weten of en welk aanbod het beste bij je zou passen. Cool!

Kies zelf een beschikbare dag en tijd waarop we elkaar zien en spreken. Het adviesgesprek duurt max 30 minuten en vindt plaats via Zoom. Het gesprek is gratis en vrijblijvend, maar zorg wel dat je voorbereid bent: waar loop je tegenaan en hoe zou ik je kunnen helpen? 

Ik vind het heerlijk om met je mee te denken. Mijn eigen pot met goud is namelijk dat ik die van jou als ondernemer zie ⚱️👀

Ik kijk en luister graag naar wat je zegt. Ook tussen de regels door. Vaak weet ik tijdens een 1e gesprek al wat ik voor je zou gaan maken. Intuïtief, en met een jaren kennis en ervaring. Leuk om je te ontmoeten! 

Jij bent geweldig goed in wat je doet. Alleen je huisstijl laat dat nu niet zien.

➡️ Je weet niet zo goed waar te beginnen. Laat mij met je meedenken. Ik zie waar jouw goud zit als ondernemer.

➡️ Je hebt tot nu toe bijna alles zelf gedaan en wilt ontdekken of een professionele (re)branding iets voor je is. Laat mij je partner in crime zijn om dat te ontdekken.

➡️ Je bent op zoek naar een sparringspartner. Iemand die snapt wat je bedoelt, zowel zakelijk als visueel. Komt u maar!

Na vallen en opstaan als ondernemer weet jij nu waar je staat én heen wilt met jouw bedrijf.

✅ Je why, how & what is duidelijk.
✅ Je bent klaar voor een volgende stap en wilt authentiek zichtbaar zijn.
✅ Je bent klaar voor een visuele identiteit die de kwaliteit van jouw werk weerspiegelt.

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat de volgende stap mag zijn in jouw branding.

✅ Je hebt meteen een keer geoefend met het hardop delen van je uitdagingen, plannen en verlangens. Spannend maar nuttig!

✅ Je krijgt tips en eerlijk advies over welke stap je nu het beste zou kunnen zetten.

✅ Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik wil graag dat je gaat doen wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent. Of dat nu met mij is, met iemand anders of in je uppie. 

Hoi, ik ben Hester en ik geef jouw bedrijf visuele aantrekkingskracht 

Als jouw merk bij de doelgroep meer opvalt dan dat van de concurrent, dan levert je dat meer klanten en dus meer omzet op! Ik ga AAN van mensen met passie voor hun vak. Of je nu modeltreinen bouwt of aan het roer staat van een multinational: als je doet wat je écht leuk vindt dan word je leven leuker en daarmee de wereld een stukje mooier.

Een hoofd en hart vol vuur 🔥 Dát is wat ik voor iedere ondernemers toewens. Mijn ideeënmachine staat nooit stil en ik help jou graag om je bedrijf visueel en strategisch op de kaart te zetten.

Wat anderen zeggen over BORNNAKED:

Meer duidelijkheid en een berg nieuwe energie om te starten!

Wat een topper die Hester! Ik zat vast, wilde een bedrijf starten, maar wist niet waar ik moest beginnen of hoe ik het moest aanpakken. Zoveel ideeën gingen door mijn hoofd, waardoor er geen structuur was en er ook niets gebeurde. Na mijn 1-op-1 sessie kreeg ik duidelijkheid en een berg nieuwe energie om mee verder te gaan. Hester kon me in 2 uur goede structuur geven en laten zien waar te starten. Dit had ik echt nodig. Inmiddels is mijn bedrijf bijna online en klaar om te starten!”

Siga Honcoop

Fysiotherapeut & online recovery bij FysioSiga

Hester ziet het grotere geheel

“Wat een perfecte naam voor wat Hester kan! Je gooit er een kwartje en er volgt een golf aan bruikbare ideeën en suggesties. Hester ziet het grotere geheel. Ze leidt je niet ongewenst een bepaalde richting in, maar luistert naar wat jij belangrijk vindt. Het opent nieuwe, onontdekte deuren die je verder helpen.”

Foppe Smit

3D Visualisator voor architectuur

Als toevoeging aan je eigen ideeën of een totaal andere route voor jouw plan

“Met Hester in gesprek gaan is een feest. Ze heeft al mijn ideeën weten te ordenen, prioriteren en tot een next level te brengen in één gesprek. Hester is in staat mij vertrouwen te geven in het ontdekken van het gebied net buiten mijn comfortzone. Ze voegt iets toe aan je eigen ideeën en/of laat een totaal andere route zien die past bij mijn missie. Dankjewel Hester voor het duwtje in de rug.”

Thijs Berkers

Onderwijsverbeteraar & coach persoonlijke ontwikkeling

Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt.

“Ik heb met Hester een energieke 1-op-1 sessie mogen ervaren. Het mooie is dat Hester echt een verlengstuk werd van mijn eigen brein en woorden. Alsof je letterlijk woorden in een machine stopt en er een idee uitkomt. Hoe gaaf is dat! En dan heeft zij ook nog eens de skills om de output grafisch weer te geven, waardoor het veel meer gaat leven dan enkel met een platte tekst.

Verder is Hester iemand die heel goed kan intappen op je brein en feilloos aanvoelt waar de energie vooral heen mag gaan. Echt een aanrader voor mensen die allerlei losse ideeën hebben maar waarbij het echte idee maar nooit concreet wordt!”

Bjorn Claassens

Coach Holistic Finance

Van overwhelmed naar overzicht en energie

“Mijn 1-op-1 sessie met ideeënmachine Hester was zo waardevol! Ze stelde precies de juiste vragen en luisterde heel goed, waardoor ze ideeën aan kon dragen die goed bij mij en mijn persoonlijke situatie passen. Daardoor had ik meteen weer overzicht en zin om aan de slag te gaan!”

Laura Coppens

Online Kindercoach & Digital Nomad