Online cursus:
Anti-beren op de weg-Bootcamp 

Je hebt een tof bedrijfsidee, super! Alleen vraag je je ook ernstig af wie er op jou zit te wachten… Heb je wel genoeg kennis en ervaring? Betaalt dit de rekeningen wel? Waar moet je überhaupt beginnen!? PANIEK, ABORT MISSION, NIET BEGINNEN IS OOK NOOIT FALEN!!!

Herken je jezelf hierin?

➡️ Je zit vol gave ideeën, al zeg je het zelf! Je zou het leuk vinden om je eigen bedrijf op te starten naast je baan. Maar voor alsnog is het alleen bij fantaseren gebleven.

➡️ Je leven is op alle fronten op de rit. Werk, een huis, sociaal leven, een prima inkomen. Het voelt alsof je nergens over mag klagen maar eigenlijk ben je helemaal niet zo blij; je voelt dat er meer in jou en je ideeën zit!

➡️ Je hebt het gevoel dat je constant dingen doet van en voor anderen. Je draagt met jouw tijd en energie bij aan de droom, missie of het bedrijf van iemand anders en niet aan die van jezelf.

➡️ Je verlangt naar de vrijheid om te werken aan iets van jezelf. Op je eigen voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt. Tegelijk vraag je je ook af of dat wel voor jou is weggelegd en of je dat wel kan.

➡️ Je kijkt vol bewondering (of stiekem met wat jaloezie) naar mensen met ballen die vol vertrouwen ontslag nemen, een wereldreis boeken of weer een nieuw bedrijf starten naast hun baan.

➡️ Het zweet breekt je uit bij de gedachten dat je jouw idee met de wereld moet gaan delen. Je ouders, vrienden, collega’s. Wat nou als ze het allemaal super stom vinden? Of jou stom vinden!?

Deze zinnen komen je erg bekend voor…

 • “Niemand zit op mij te wachten”
 • “Wie ben ik om andere mensen iets te leren?”
 • “Daar ben ik echt niet slim/oud/leuk/mooi genoeg voor hoor”
 • “Druk druk druk, nee komt nu écht niet uit”
 • “Daar is toch geen droog brood mee te verdienen?”
 • “Wat zouden anderen daar wel niet van vinden!?

Hoe fijn zou het zijn als…

✅ je erachter komt waarom je tot nu toe je plannen nog niet hebt waargemaakt? Zodra je je er bewust van bent kun je het ook veranderen.

✅ je erachter komt dat je echt niet de enige bent met deze gedachtes en gevoelens, en dat mensen veel meer met zichzelf bezig zijn dan met jou?

✅ je de negatieve gedachtes over jezelf en je idee positief kunt ombuigen of kunt veranderen zodat je er geen last meer van hebt?

✅ je bevestiging krijgt dat jouw idee te gek is en dat je je gemotiveerd en zelfverzekerd voelt om daar helemaal voor te gaan!?

Als je doet wat je deed,

dan krijg je wat je kreeg.

Na deze cursus weet jij:

Waarom je nooit een stap verder komt en waar dit vandaan komt. 

Hoe je jezelf kunt (laten) motiveren om wel voor dat toffe idee van je te gaan.

Hoe het is om zingeving en plezier te voelen omdat je voor jezelf en je droom kiest.

“Hele toffe cursus! Ik ben er met veel plezier doorheen gegaan. Een leuke benadering met pakkende informatie video’s, gecombineerd met humor en een gezellige motiverende toon. Gouden combi!”

Bram (32)

Dit krijg je allemaal bij de Anti-beren op de weg-Bootcamp:

In 6 modules leer je met praktische videolessen de beren op jouw weg te scouten, onderzoeken en af te schieten. Je krijgt inzicht in je eigen gedachten en patronen en zet daarmee die eerste mentale en strategische stap voor het starten van jouw droom of idee. De wereld ligt letterlijk aan je voeten als je de weg voor jezelf vrij maakt!

 • 6 modules, 30 videolessen
 • Gave bonussen met visuele aanmoediging en een gastcoach
 • Werkboek met opdrachten, printbaar of invulbare pdf.
 • Online zichtbaarheid voor jouw idee tijdens de Super Schijt Dag
 • Geen moeilijk gedoe, maar simpel en praktisch
 • Voor altijd toegang, dus alles op je eigen tempo

€49,- exclusief btw

Dit ga je allemaal leren in de cursus:

MODULE 1

Beren op de weg

 • Na deze module weet je wat belemmerende overtuigingen zijn, waarom je ze (on)bewust hebt en wat voor nut ze hebben.
 • Je leert de meest voorkomende beren bij (business)plannen kennen.
 • Maakt kennis met de Schmiegel in je hoofd.
 • Hebben we het over zelfsabotage en wordt de SOA-methode (ja, echt) geïntroduceerd.

MODULE 2

Beren scouten

 • In deze module starten we met de S van de SOA-methode; we gaan beren scouten.
 • Je leert hoe een belemmering bij jezelf kunt herkennen.
 • Je leert de Catch Yourself methode waarmee je jezelf kunt betrappen op je eigen gedachten.
 • We gaan het onbewuste bewust maken en gaan de confrontatie met onszelf aan. Shit, je hebt belemmeringen!

MODULE 3

Beren onderzoeken

 •  De O van de SOA-methode; we gaan onze beren verder onderzoeken.
 • We gaan kijken naar het WWW van jouw beren; wanneer, wie en wat.
 • Je leert jezelf 4 belangrijke vragen stellen aan de hand van ‘The Work’.
 • Je krijgt een plottwist te verwerken…

MODULE 4

Beren afschieten!

 • Module 4 behandelt de A van de SOA-methode; Afschieten die beren!
 • Je leert hoe je van belemmerende naar helpende gedachte kunt gaan.
 • Je leert onder andere over helpende taal, het andere perspectief en kiezen we voor de dood of de gladiolen.
 • We kijken naar het verschil tussen slachtoffer van de situatie zijn en eigen verantwoordelijkheid pakken.

MODULE 5

De weg is vrij

 • In module 5 leer je dat de beer die je voedt zal overleven.
 • Het gaat over bijzijn = meemaken en blikken we terug op wat we allemaal geleerd hebben.
 • Je maakt de weg vrij voor jezelf en ga je voor goud tijdens de Super Schijt Dag.
 • We sluiten af met fake it till you make it dmv de powerpose!

MODULE 6

BONUS voor jou

 • BONUSLES: visuele aanmoediging door middel van motiverende screensavers.
 • BONUSLES: de effectiviteit van de microdoelen bingo + template.
 • BONUSLES: supertips van pleaser coach Iris van Studio Zoetzuur.

Hele leuke cursus. Wel confronterend hoeveel belemmerende overtuigingen ik stiekem al heb verzameld in mijn leven. Maar, des te beter dat ik deze cursus heb gevolgd want nu laat ik mij er minder door tegenhouden. Thanks Hester!”

Lonne

“Leuke en grappige training die mij tot een aantal inzichten heeft gebracht. Het was mij nog niet duidelijk hoe negatief ik soms over mijn ideeën sprak. Als je in de knoei zit met je eigen twijfels raad ik de training zeker aan.”

Rob

Ben je he-le-maal klaar met dat stemmetje in je hoofd wat zegt dat je het niet kan? Schiet die beren af en start met je idee!

49 euro.
Meteen beginnen.

 

Hoi, ik ben Hester en weet precies hoe jij je voelt. Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat.

Nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën voor mijn toen nog part-time bedrijf maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel ‘ja maars’ en beren op de weg. Dit resulteerde in precies niks, en daar baalde ik dan weer van. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig! Die zocht én kreeg ik. Keihard!

Na een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling viel het kwartje pas echt. Het leven is NU, en doen wat je écht leuk vindt is fantastisch . Het geeft energie, zingeving, plezier en je bouwt aan iets wat helemaal uit jou zelf komt. Toen ik dit eindelijk door had zegde ik resoluut mijn baan op en sprong in het diepe. En here we are!

Ik doe niks liever dan jou helpen en motiveren om te gaan doen wat je écht leuk vindt. Een hoofd en hart vol fire 🔥 dat is wat ik voor iedereen wens. Mijn ideeënmachine staat nooit stil. Tot snel!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt dat eigenlijk, zo'n online cursus?

Leuk dat je mee wilt doen! Als je een kaartje koopt voor de cursus krijg je per mail een factuur en de inloggegevens voor de lesomgeving. In de IM Academy (de online lesomgeving) kun je meteen beginnen. De Anti-beren op de weg-Bootcamp is onderverdeeld in 5 lesmodules (en een extra bonusmodule) die elk weer een aantal losse lessen bevatten. Elke les heeft een video en wordt er verwezen naar het daar te downloaden werkboek.

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

Je houdt toegang tot de cursus zolang deze bestaat! Je kunt dus zonder tijdsdruk aan de slag en je eigen tijd en tempo kiezen. Ook kun je de training zo vaak herhalen als je wilt.

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Het doorlopen van de gehele cursus kost je ongeveer 4 uur van je tijd, afhankelijk van hoeveel tijd je zelf wilt besteden aan de bijbehorende opdrachten. De cursus bevat 30 videos, variërend van 1 tot maximaal 10  minuten per stuk. Je kunt alle lessen op je eigen tempo volgen en zo vaak herhalen als je wilt. Bij sommige lessen wordt verwezen naar het werkboek waarin je de opdrachten kunt maken. Hoe serieuzer je het neemt, hoe meer resultaat!

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost 49 euro exclusief BTW. Als je ondernemer bent kun je de BTW terugvragen; je ontvangt een factuur per mail.

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen met twijfelen is nog nooit een beer omgelegd en voor de prijs hoef je het niet te laten… 🐻🔫