module 1

Anti-beren op de weg-Bootcamp 

Met het volgen van de eerste Module 1 van deze cursus maak je kennis met de online lesstijl en kun je beslissen of de gehele cursus iets voor jou is!

Herken je jezelf hierin?

➡️ Je zit vol gave ideeën, al zeg je het zelf! Je zou het leuk vinden om je eigen bedrijf op te starten naast je baan. Maar voor alsnog is het alleen bij fantaseren gebleven.

➡️ Je verlangt naar de vrijheid om te werken aan iets van jezelf. Op je eigen voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt. Tegelijk vraag je je ook af of dat wel voor jou is weggelegd en of je dat wel kan.

➡️ Deze zinnen komen je erg bekend voor:
“Niemand zit op mij te wachten”
“Wie ben ik om andere mensen iets te leren?”
“Daar ben ik echt niet slim/oud/leuk/mooi genoeg voor hoor”
“Druk druk druk, nee komt nu écht niet uit”
“Daar is toch geen droog brood mee te verdienen?”
“Wat zouden anderen daar wel niet van vinden!?

Als je doet wat je deed,

dan krijg je wat je kreeg.

Hoe fijn zou het zijn als…

✅ je erachter komt waarom je tot nu toe je plannen nog niet hebt waargemaakt? Zodra je je er bewust van bent kun je het ook veranderen.

✅ je erachter komt dat je echt niet de enige bent met deze gedachtes en gevoelens, en dat mensen veel meer met zichzelf bezig zijn dan met jou?

✅ je de negatieve gedachtes over jezelf en je idee positief kunt ombuigen of kunt veranderen zodat je er geen last meer van hebt?

✅ je bevestiging krijgt dat jouw idee te gek is en dat je je gemotiveerd en zelfverzekerd voelt om daar helemaal voor te gaan!?

Hele leuke cursus. Wel confronterend hoeveel belemmerende overtuigingen ik stiekem al heb verzameld in mijn leven. Maar, des te beter dat ik deze cursus heb gevolgd want nu laat ik mij er minder door tegenhouden. Thanks Hester!”

Lonne

Dit ga je leren in module 1:

Wat belemmerende overtuigingen zijn en wat de meest voorkomende beren op de weg zijn. Je bent niet alleen!

Maak je kennis met de Schmiegel in je hoofd en leer je hoe je hem meteen het zwijgen op kunt leggen!

Ervaar je hoe het is om een online cursus te volgen en kun je bepalen of deze lesstijl bij je past!

“Hele toffe cursus! Ik ben er met veel plezier doorheen gegaan. Een leuke benadering met pakkende informatie video’s, gecombineerd met humor en een gezellige motiverende toon. Gouden combi!”

Bram (32)

Module 1: de Anti-beren op de weg-Bootcamp:

De gehele cursus bestaat uit 6 modules, en jij kunt vandaag nog kennis maken met alle lesen uit modue 1! Ervraar hoe het is om een online cursus te volgen en kijk of deze lesmethode bij je past.

  • 1 module, 6 videolessen
  • Super concreet, praktisch en positief opgezet
  • Voor altijd toegang, dus alles op je eigen tempo
  • De gehele aankoopprijs krijg je terug in de vom van korting als je besluit door te gaan met de hele cursus!

€19,- inclusief btw

Even kort voorstellen

Hoi. Ik ben Hester. En nog niet zo heel lang geleden stond ik ook waar jij nu staat. Ik had zoveel ideeën maar ik deed er eh, niks mee. Ik was aan het uitstellen, had heel veel beren op de weg en ja maars. Wat resulteerde in precies niks. Ik had een goede schop onder mijn kont nodig!

 En die geef ik jou ook graag. Er is namelijk niks aanstekelijkers dan mensen met goeie vibes en een leuk idee! En het is mijn droom dat iedereen dat idee achterna gaat. Mijn eigen turning point was het volgen van een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde super veel over mezelf en het online ondernemerschap en besloot het helemaal anders te gaan doen. Ik ging part-time werken, schreef op wat ik nu écht graag wilde en zette die eerste stap.

Doen wat je écht leuk vindt is fantastisch. Het geeft energie, zingeving, je ontmoet leuke mensen en je bouwt aan iets van jezelf. En ja, daar kun je ook geld mee verdienen. Om je de struggle die ik zelf doormaakte te besparen heb ik al mijn geleerde lessen gebundeld in het aanbod van De ideeënmachine.

Veelgestelde vragen 

Hoe werkt dat eigenlijk, zo'n online cursus?

Leuk dat je mee wilt doen! Als je een kaartje koopt voor de cursus krijg je per mail een factuur en de inloggegevens voor de lesomgeving. In de Academy (de online lesomgeving) kun je meteen beginnen. De Anti-beren op de weg-Bootcamp is onderverdeeld in 6 lesmodules. Met dit ticket krijg je alleen toegang tot Module 1. Deze module bevat losse lessen met een video en begeleidende tekst. 

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

Je houdt toegang tot de cursus zolang deze bestaat! Je kunt dus zonder tijdsdruk aan de slag en je eigen tijd en tempo kiezen. Ook kun je de training zo vaak herhalen als je wilt.

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Het doorlopen van de gehele cursus kost je ongeveer 4 uur van je tijd, afhankelijk van hoeveel tijd je zelf wilt besteden aan de bijbehorende opdrachten. De cursus bevat 30 videos, variërend van 1 tot maximaal 10  minuten per stuk. Je kunt alle lessen op je eigen tempo volgen en zo vaak herhalen als je wilt. Bij sommige lessen wordt verwezen naar het werkboek waarin je de opdrachten kunt maken. Hoe serieuzer je het neemt, hoe meer resultaat!

Wat kost de cursus?

Deze losse module kost 19 euro inclusief BTW. Als je al ondernemer bent kun je de BTW terugvragen; je ontvangt een factuur per mail. De totale cursus kost 99 euro. Als je besluit verder te gaan dan krijg je de 19 euro van module 1 terug als korting. Win-win!

Je hebt álles gelezen, tot hieronder aan toe? Inclusief alle FAQs? Nice. Alleen met twijfelen is nog nooit een beer omgelegd en voor deze prijs hoef je het niet te laten.. 🐻🔫